GREEK REPORTERS: Τρίτη 19 Ιουνίου: Ζώδια

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Τρίτη 19 Ιουνίου: Ζώδια



Γενικό προφίλ
Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων οι εξελίξεις κινούνται όπως τα ευκίνητα δάκτυλα ενός ταχυδακτυλουργού και από τη μια στιγμή στην άλλη ο οποιοσδήποτε τομέας της ζωής σας μπορεί να αλλάξει όψη ή κατεύθυνση. Θέματα που αφορούν νεαρά πρόσωπα, αδέρφια, γείτονες και συναδέλφους θα έρθουν στο προσκήνιο ενώ ζητήματα που σχετίζονται με τα μέσα μεταφοράς, την εκπαίδευση και το εξωτερικό θα σας απασχολήσουν.

«Πάμε για άλλα»
Η Νέα Σελήνη στον οίκο των μετακινήσεων και των νοητικών ασχολιών προοιωνίζει μια αλλαγή που θα διαφοροποιήσει τον τρόπο που κινείστε, σκέφτεστε και συνδιαλέγεστε. Σε θέματα εργασίας ίσως δεν είναι και τόσο εύκολο να παρατηρείτε κάθε λεπτομέρεια αλλά τελικώς όλα θα κριθούν σε αυτά που πιθανόν φαίνονται μικρά και ασήμαντα. Μια ακόμα μέρα που θα αφήσετε ερωτικά υπονοούμενα. Οι γεννημένοι το 1986 ίσως χρειαστεί να επιπλήξετε τους υφισταμένους σας.
«Ερωτικά χορτάτοι»
Μια νέα πηγή εσόδων πιθανόν να αποτελέσει το θείο δώρο που περιμένατε ενώ οικονομικά σχέδια μπορεί να πάρουν μια νέα μορφή. Αισθηματικά, δεν σας λείπει η επιβεβαίωση αλλά σίγουρα χαίρεστε τις συνεχώς νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται και ανεβάζουν την ερωτική σας διάθεση. Μεγάλο μέρος των σκέψεων και των συζητήσεων σας αφορούν στο σπίτι και τα μέλη της οικογένεια σας. Οι γεννημένοι το 1987 ίσως δεν μπορέσετε να κρύψετε τη ζήλια σας.
«Με το τηλέφωνο στο χέρι»
Ένας νέος κύκλος ανοίγει και σας καλεί να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις γνωριμίες σας για να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Η παρουσία του Άρη στον 4ο βάζει φωτιά στις σχέσεις με τα άτομα που συμβιώνετε ενώ παράλληλα δείχνει ότι δεν θα πρέπει να παρασύρεστε από φίλους όσον αφορά στα οικογενειακά σας. Θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας κρατούν το μυαλό σας απασχολημένο. Οι γεννημένοι το 1976, αποφύγετε τα ξενύχτια.
«Πριν μιλήσετε, ακούστε»
Η μέρα σας μπορεί να αποδειχθεί φανταστική, εάν ακούσετε τα μηνύματα που σας στέλνει το υποσυνείδητό σας για το πώς θα βγείτε από το αδιέξοδο στο οποίο έχετε περιέλθει. Η επικοινωνία με τους άλλους σας προβληματίζει διότι ούτε εσείς ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να ζητήσετε αλλά ούτε και οι άλλοι δείχνουν διατεθειμένοι να ασχοληθούν μαζί σας. Οι γεννημένοι το 1983 πιθανόν να εκνευριστείτε με τη στάση που κρατά απέναντί σας ένα κοντινό πρόσωπο.
«Θα τα δείτε αλλιώς»
Η Νέα Σελήνη στον οίκο των φίλων και των στόχων ανοίγει μια νέα σελίδα σε αυτούς τους τομείς και πολύ πιθανόν πολλά να αλλάξουν τόσο στις φιλίες όσο και τις προσδοκίες σας από τη ζωή. Φλερτ και γνωριμίες με πρόσωπα νεότερα ή ιδιαίτερα δροσερά θα έχουν κάποια μπρος - πίσω. Αποφύγετε να κοινοποιήσετε προς τα παρόν σκέψεις που αφορούν τα της οικίας σας. Οι γεννημένοι το 1981 θα αντιμετωπίσετε κάποιες οικονομικές παρεξηγήσεις.
«Ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια της επιτυχίας»
Η Νέα Σελήνη στον οίκο της επαγγελματικής σταδιοδρομίας δρομολογεί εξελίξεις για τις όποιες ήδη είχατε γνώση ή μέσα από κάποιες συζητήσεις αναμένατε. Παράλληλα, με τον Άρη στον 1ο έχετε τη δύναμη να στηρίξετε τους άλλους όμως δεν θα πρέπει να ξεχάσετε και τον εαυτό σας, εάν δεν θέλετε να τον δείτε να σωριάζετε σαν πύργος από τραπουλόχαρτα. Οι γεννημένοι το 1991 θα κάνετε κάποιες σοβαρές συζητήσεις σε ευχάριστο κλίμα.
«Σκουπίστε τα δάκρυα»
Με τον κυβερνήτη των σχέσεων στον 12ο οίκο ίσως νιώθετε πως κάποια πράγματα δεν πάνε όπως θέλετε και αντί να κάνετε κάτι, κάθεστε και τρώγεστε με τον εαυτό σας. Δώστε προτεραιότητα στα θέματα της σχέσης σας και μην τα αφήνετε να στοιβάζονται σαν σαρδέλες. Μια μέρα που πιθανόν να έχετε κάποια είδηση που σχετίζεται με ταξίδια ή εκπαίδευση. Οι γεννημένοι το 1969 θα δείξετε προθυμία να επικοινωνήσετε και να συνεργαστείτε για το καλό της καριέρας σας.
«Μελίσσια ερωτευμένων»
Αλλεπάλληλα «τσιμπηματάκια» στην καρδιά έχετε σήμερα αλλά μην τρέξετε για καρδιογραφήματα, δεν χρειάζεται. Όλοι δίπλα σας που ακούν την χιλιοειπωμένη ατάκα «είναι πρωτόγνωρο ... δεν το έχω ξανανιώσει» μπορούν να σας καθησυχάσουν. Το μόνο που κανείς δεν ξέρει είναι σε πόσα ταμπλό θα παίξετε και αυτό το καλοκαίρι με τους πλανήτες στους Διδύμους να κάνουν πάρτι στον 8ο οίκο. Οι γεννημένοι το 1986 θα πείτε αντίο σε μια περασμένη αγάπη.
«Ερωτευμένη καρδιά»
Η πολυαστρία στους Διδύμους δίνει έμφαση στις σχέσεις και δεν αποκλείεται κάποια όμορφα συναισθήματα να σας ωθήσουν σε μια απόφαση που θα αλλάξει το μέχρι τώρα τοπίο της αισθηματικής σας ζωής. Πάντως, επειδή η Αφροδίτη είναι ανάδρομη και παίζει παιχνίδια, κρατάτε μικρό καλάθι, όσο μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο από τους εκ φύσεως πληθωρικούς του ζωδιακού. Οι γεννημένοι το 1976 ίσως δεν αναλάβετε την ευθύνη των συναισθημάτων σας και τα ρίξετε στους άλλους.
«Η δουλειά προηγείται»
Όσο και αν σας αρέσει οι άλλοι να ζητούν τη γνώμη σας, όταν αυτό γίνεται σε σημείο που η δουλειά κυλά σε ρυθμούς χελώνας, μπορεί να σας εκνευρίσει και εν τέλει να δώσετε κάποιες «εξουσίες» σε άτομα που εργάζονται υπό την εποπτεία σας. Από την πλευρά του συντρόφου υπάρχει η διάθεση για υποχωρήσεις και εσείς δίνετε μια δεύτερη ευκαιρία. Οι γεννημένοι το 1987, αποφύγετε να βλέπετε τους γύρω σας ως υπηρέτες σας.
«Δεν σας απασχολεί η διάρκεια»
Η επιτυχία σας ενοχλεί κάποιους που πίσω από το πρόσωπο της φίλιας κρύβουν φθόνο τόσο για το πρόσωπο σας όσο και για τις δυνατότητες σας. Στη δυσανεξία της επιτυχίας σας απαντάτε με δημιουργικότητα, τα αποτελέσματα της οποίας θα σκάσουν σαν βόμβα μεγατόνων. Δεν σας ενδιαφέρει, αν μια σχέση θα είναι εφήμερη, αρκεί να μπορέσει να σας βγάλει από τη ρουτίνα. Οι γεννημένοι το 1985, αποφύγετε τα κουτσομπολιά στο χώρο εργασίας.
«Βαδίζοντας σε τεντωμένο σχοινί»
Αν δεν έχετε τι να κάνετε και ψάχνετε να λύσετε ένα μυστήριο που δεν υπάρχει, σύντομα θα τα παρατήσετε. Είναι προτιμότερο να αγωνιστείτε για τα δικαιώματά σας μέσα σε μια σχέση από την οποία εξαρτώνται πολλά. Ευτυχή κατάληξη μπορεί να έχει μια υπόθεση που αφορά σε άτομο της οικογένειάς σας. Συζητήσεις για εξόδους, βόλτες και διακοπές ευνοούνται. Οι γεννημένοι το 1987 θα ανοίξετε τα φτερά σας και θα πετάξετε προς νέες κατευθύνσεις.
astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X