GREEK REPORTERS: Demi Moore: Ανανεωμένη και με νέο διάσημο φλερτ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Demi Moore: Ανανεωμένη και με νέο διάσημο φλερτ



Η Demi αφήνει πίσω τις κακές «μετά Ashton» μέρες και κάνει δυναμικό comeback, στο πλευρό του πιο σέξι λυκανθρώπου του Hollywood.



Μπορεί να έπεσε στα πατώματα, μπορεί να έμεινε η σκιά του εαυτού της, μπορεί να χρειάστηκε μέχρι και 
ψυχιατρική παρακολούθηση και ακόμα και ο πρώην σύζυγός της, Bruce Willisνα είπε στις κόρες του «δεν θέλω να μοιάσετε στη μάνα σας», όλα αυτά όμως είναι πλέον παρελθόν.

Η Demi Moore φαίνεται πως έχει αρχίσει να στέκεται για τα καλά στα πόδια της και οι δημόσιες εμφανίσεις της, με τελευταία αυτή στην αποφοίτηση της κόρης της Tallulah, το αποδεικνύουν. Η 49χρονη ηθοποιός έχει μάλιστα ξεκινήσει ένα νέο, υγιεινό διατροφικό πρόγραμμα και έχει ήδη καταφέρει να πάρει 6 κιλά.

«Εκείνες τις μέρες (σ.σ. μετά τον χωρισμό της με τον Kutcher) η Demi ουσιαστικά ζούσε με Red Bull, αλλά τώρα τρώει ισορροπημένα γεύματα που περιλαμβάνουν πρωτεΐνες, σύνθετους υδατάνθρακες και οργανικά λαχανικά. Επίσης κολυμπά και κάνει yoga κάθε μέρα» δήλωσε μια πηγή.

Είναι όμως μόνο αυτά η αιτία που η Moore κατάφερε να ανακάμψει; Μάλλον όχι, καθώς τα ξένα δημοσιεύματα θέλουν τον Joe Manganiello, τον σέξι λυκάνθρωπο του «True Blood», να είναι ο πραγματικός λόγος που η Demi ξαναβρήκε το «mojo» της.

Σύμφωνα με πηγές, η Moore και ο 35χρονος ηθοποιός ήταν συνέχεια μαζί στο party που ακολούθησε της πρεμιέρας της νέας ταινίας του δεύτερου, «That' s My Boy», στο Napa Valley Grille στο LA, στις αρχές του Ιουνίου. Για την ακρίβεια, κατάφεραν να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους, καθώς όπως αναφέρει άτομο που βρισκόταν στον χώρο: «Έδειχναν απίθανοι μαζί. Η Demi τραβούσε πολύ περισσότερη προσοχή από τα νεότερα κορίτσια και ο Joe την περίμενε μέχρι να έρθει να τον βρει και να περάσουν παρέα το υπόλοιπο πάρτι. Είχαν απίστευτη χημεία».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας «Magic Mike» όπου συμπρωταγωνιστούσαν, και, παρότι η Moore αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το cast μετά τον χωρισμό της με τον Ashton, συνέχισαν να κρατάνε συχνή επαφή.

Η ίδια πηγή σχολίασε: «Η Demi έχει ξαναβρεί επιτέλους τον ρυθμό της και όλα αυτά χάρη στον Joe. Νιώθει ξανά σίγουρη για τον εαυτό της και, κυρίως, σέξι».

Μακάρι να ισχύουν όλα αυτά, ευχόμαστε εμείς, γιατί μετά τον κατήφορο που είχε πάρει η ηθοποιός εξαιτίας του Kutcher, της αξίζουν καλύτερες μέρες. Η ειρωνεία της υπόθεσης; Ο Manganiello είχε παίξει πέρυσι σε ένα επεισόδιο του Two And A Half Men, δίπλα στον Ashton Kutcher.



queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X