GREEK REPORTERS: Γιατί δεν τραγούδησα στα βραβεία Mad; Τι απαντά η πλευρά του Χατζηγιάννη.

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Γιατί δεν τραγούδησα στα βραβεία Mad; Τι απαντά η πλευρά του Χατζηγιάννη.



Από νωρίς χθες άρχισαν να εμφανίζονται οι πρώτες φήμες που ήθελαν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να μην εμφανίζεται στη σκηνή των Mad Αwards. Όσο περνούσε η μέρα, οι φήμες έγιναν γεγονός και ξεκίνησε μια παραφιλολογία γύρω από τους λόγους της απουσίας του Μιχάλη. Ανάμεσα σε αυτά που ακούστηκαν είναι ότι
ένα λάθος στη δεύτερη πρόβα εκνεύρισε το Μιχάλη και αποχώρησε ή ότι, εκνευρισμένος από το γεγονός πώς δεν θα πάρει κάποιο βραβείο, ακύρωσε την εμφάνισή του.
Το queen.gr επικοινώνησε με τον Πασχάλη Μουχταρίδη -το δεξί χέρι του Μιχάλη- για να μάθουμε πώς έχουν τα πράγματα. «Τίποτε από τα παραπάνω δεν ισχύει, είμαστε καθ' οδόν με τον Μιχάλη για τα βραβεία» (την ώρα που γράφονταν το κείμενο δεν είχε ξεκινήσει η απονομή). Ο Πασχάλης διευκρίνισε ότι ο τραγουδιστής θα παραστεί στη βραδιά , αλλά δεν θα τραγουδήσει. Ο λόγος είναι ότι στη δεύτερη πρόβα, που ήταν και η γενική, ο Μιχάλης για προσωπικούς λόγους δεν μπορούσε να παραστεί και έτσι η παραγωγή αποφάσισε να κόψει την εμφάνισή του. Η πλευρά του τραγουδιστή παρακάλεσε να επαναληφθεί η πρόβα του Μιχάλη αργά μέσα στη νύχτα , αλλά κάτι τέτοιο ήταν αδύνατον και έτσι η παραγωγή παρέμεινε στην αρχική της απόφαση να αντικαταστήσει την εμφάνιση του Χατζηγιάννη με άλλο καλλιτέχνη. Στην ερώτησή μας αν θύμωσε ή πικράθηκε ο Μιχάλης από την ακύρωση της εμφάνισής του, ο Πασχάλης είπε: «Όχι καθόλου. Ο Μιχάλης είναι επαγγελματίας και αντιλαμβάνεται ότι παρόμοια περιστατικά μπορούν να συμβούν, άλλωστε θα εμφανιστεί κανονικά στα βραβεία, αλλά ως κοινό. »
Τελικά δεν έχει ενδιαφέρον ένα show, χωρίς λίγο δράμα.
queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X