GREEK REPORTERS: Πυρκαγιά στη Βουλή από κλιματιστικό που υπερθερμάνθηκε (pics)

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Πυρκαγιά στη Βουλή από κλιματιστικό που υπερθερμάνθηκε (pics)



Φωτιά πήρε το κλιματιστικό της αίθουσας της Βουλής όπου
συνεδρίαζε η τρικομματική επιτροπή για τη σύνταξη του πλαισίου της προγραμματικής συμφωνίας, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένας μικρός πανικός, να κληθεί η πυροσβεστική και φυσικά να διακοπεί για λίγη ώρα η συνεδρίαση.
Η συσκευή κλιματισμού υπερθερμάνθηκε, αφού δούλευε στο φουλ, με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά και πυκνοί καπνοί να πλημμυρίσουν την αίθουσα όπου συνεδρίαζε η τρικομματική.
Αμέσως κλήθηκε και η Πυροσβεστική η οποία, όμως, τελικά, δεν χρειάστηκε να παρέμβει αφού οι άντρες της ασφάλειες του κτιρίου αντέδρασαν αστραπιαία και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά με τους πυροσβεστήρες που υπήρχαν στους διαδρόμους της Βουλής.
Η συνεδρίαση της τρικομματικής, όπως ήταν φυσικό, διακόπηκε και συνεχίστηκε σε διπλανή αίθουσα.
Μάλιστα, οι φωτογραφίες που δείχνουν τους καπνούς να βγαίνουν από το παράθυρο της Βουλής κάνουν το γύρο του διαδικτύου, ενώ ιδιαίτερα είναι και τα σχόλια που τις συνοδεύουν... «Habemus Papa», γράφουν οι περισσότεροι, παρομοιάζοντας το γεγονός με τον λευκό καπνό που βγαίνει από την καπνοδόχο της Καπέλα Σιστίνα στο Βατικανό, όταν οι καρδινάλιοι εκλέγουν τον νέο προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X