GREEK REPORTERS: ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η μητέρα της μικρής Μυρτώς: «Οι γιατροί μου είπαν ότι δεν θα ξυπνήσει»

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η μητέρα της μικρής Μυρτώς: «Οι γιατροί μου είπαν ότι δεν θα ξυπνήσει»


ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η μητέρα της μικρής Μυρτώς:
Την "χρυσή τομή" για να λήξει η διαμάχη μεταξύ της
μητέρας της μικρής Μυρτώς και της ομοσπονδίας και να πάρει το παιδί τα χρήματα αναζητούν πλέον οι ομογενείς που συγκέντρωσαν περισσότερα από 131.000 δολάρια .

Η μητέρα της Μυρτώς, που μένει 18 ολόκληρους μήνες στο προσκεφάλι της Μυρτώς και δίνει μαζί με το κοριτσάκι την σκληρή  μάχη, μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσε πως θα κάνει το καλύτερο  για το παιδί της

«Είμαι σίγουρη ότι είναι ένα θαύμα από το Θεό το γεγονός ότι η Μυρτώ καταλαβαίνει, την στιγμή που οι γιατροί βλέποντας την πρώτη μαγνητική, είπαν ότι ήταν τόσο μαύρη, που δεν πιστεύουμε ότι θα ξυπνήσει», τόνισε  η μητέρα του κοριτσιού και δεν βρίσκει λόγια να ευχαριστήσει τους γιατρούς στην Ελλάδα που στάθηκαν δίπλα της, ειδικά όταν ζούσε τον εφιάλτη του θανάτου.

Σε ερώτηση για το αν φοβήθηκε κάποια στιγμή ότι η Μυρτώ δεν θα ζήσει, εξομολογήθηκε ότι έζησε «25 ημέρες με αυτό. Δεν φοβήθηκα κάποια στιγμή. Οι γιατροί μου δώσανε 90 προς 10, λέγοντας πως αν δεν πεθάνει από αυτό, θα πεθάνει από εκείνο».

Κι όμως, η Μυρτώ τα ξεπέρασε και αυτό δεν είναι τυχαίο, όπως λέει η μητέρα της.  «Σας πληροφορώ ότι όλα αυτά που είπανε τα πέρασε η Μυρτώ. Και κάθε φορά που τα περνούσε εκείνες τις ημέρες επιβαρυνόταν η κατάστασή της, αλλά με έναν τρόπο αξιοπερίεργο τα ξεπερνούσε (...) πολύ εύκολα», τονίζει, σημειώνοντας ότι ήταν «δύναμη για ζωή και βοήθεια από κάπου αλλού» είπε χαρακτηριστικά .

Στο ειδικό θεραπευτικό κέντρο της Βοστώνης, η Μυρτώ προσπαθεί με τη βοήθεια των γιατρών και τη φροντίδα της μητέρας της να ξανακερδίσει το στοίχημα της ζωής της

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X