GREEK REPORTERS: Τι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ η Κατερίνα Ζαρίφη για το γάμο της Ελένης Μενεγάκη;

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Τι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ η Κατερίνα Ζαρίφη για το γάμο της Ελένης Μενεγάκη;


Τι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ η Κατερίνα Ζαρίφη για το γάμο της Ελένης Μενεγάκη;;;
Η Κατερίνα Ζαρίφη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή της Ελένης Μενεγάκη αλλά και στη σχέση που έχει με τους συνεργάτες της πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.



Η Κατερίνα Ζαρίφη σχολίασε τις φήμες που θέλουν την παρουσιάστρια να παντρεύεται με τον σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο λέγοντας:  «Θα σας πω κάτι... Ας παντρευτεί, γιατί έχω μια φοντανιέρα και δεν ξέρω τι να την κάνω! [...] Ακούσατε κάτι για γάμο; Δεν με έχει καλέσει πάντως! Πάντως εγώ μετά της Μαλδίβες μαυρισμένη την είδα, όχι με μονόπετρο».


Η Κατερίνα αναφέρθηκε και στην παρατήρηση που έκανε πρόσφατα η Ελένη Μενεγάκη στηνΑντωνία Καλλιμούκου. «Τι να πω ρε παιδιά; Κάνετε λες και ρίξαμε άμμο, έβαλαν τα μπικίνι και μαλλιοτραβήχτηκαν. Με το που κλείνει η εκπομπή, έχει ένα υπόγειο, μας ρίχνει εκεί, μας δίνει και ένα ξεροκόμματο και μας λέει "θα τα πούμε αύριο είλωτες"», ενώ τόνισε: «Η Ελένη είναι πιο cool από ποτέ. Φέτος είναι μια σεζόν... ζάχαρη!».


Ποσο πιστεύει η ίδια, όμως, πως βοήθησε την Ελένη Μενεγάκη η σχέση της με τον Μάκη Παντζόπουλο; «Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος, όταν είναι καλά στα προσωπικά του, φαίνεται! Ό,τι και να κάνεις, όσες πλαστικές και να κάνεις, άμα δεν είσαι καλά στο γκομενικό, η μαυρίλα βγαίνει».



faysbook,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X