GREEK REPORTERS: Σκάνδαλο: Καλόγρια έμεινε έγκυος και θα γεννήσει το μωρό!(PHOTOS)

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Σκάνδαλο: Καλόγρια έμεινε έγκυος και θα γεννήσει το μωρό!(PHOTOS)

Μέγα Σκάνδαλο: Καλόγρια έμεινε έγκυος (όχι με τον κρίνο) και θα γεννήσει το μωρό!(ΦΩΤΟ)
Σάλος έχει ξεσπάσει στην γειτονική χώρα μετά την είδηση πως μια καλόγρια απέκτησε…
μωρό!!!
suora-mamma_MGbig.jpg
Όλα ξεκίνησαν όταν η Ροξάνα Ροντρίγκεζ με καταγωγή από το Ελ Σαλβαδόρ, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Σαν Καμίλο Ντε Λέλις από τις αδελφές της μονής πριν λίγες ημέρες με έντονους πόνους στην κοιλιά, όπου διαπιστώθηκε όχι μόνο ότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη αλλά και πως απείχε λίγες  μόνο ώρες από τον τοκετό.
«Δεν ήξερα ότι είμαι έγκυος, ένιωθα έντονους πόνους στην κοιλιά», δήλωσε στους γιατρούς η 32χρονη, ενώ οι αδελφές της μονής απορούσαν πώς είναι δυνατόν να κυοφορεί, αφού ως γνωστόν οι άνθρωποι που αφιερώνονται στον μοναχισμό δεν έχουν σεξουαλικές επαφές!
suora-mamma2_MGbig.jpg
«Υπέφερα από γαστρίτιδα και κυστίτιδα. Με παρακολουθούσε γιατρός, μου είχε δώσει πολλά φάρμακα και νόμιζα ότι το φούσκωμα στην κοιλιά είχε προκληθεί από την κακή χώνεψη, ενώ δεν έδωσα σημασία στην καθυστέρηση του κύκλου μου», πρόσθεσε η 32χρονη μοναχή, ανακοινώνοντας μάλιστα πως είναι αποφασισμένη να κρατήσει τον μικρό Φραντσέσκο Αλεσάντρο, τον οποίο ονόμασε προς τιμήν του Πάπα Φραγκίσκου
«Το παιδί μου είναι δώρο Θεού και θα το φροντίσω. Με ανησυχεί η έκταση που πήρε το θέμα, όχι μόνο στην Ιταλία, αλλά και στη χώρα μου και τώρα φοβάμαι να επιστρέψω», εξομολογήθηκε η μοναχή, κάνοντας "την πάπια" ωστόσο για τον …μπαμπά του παιδιού!!!
Και μπορεί κάποιες μαμάδες που νοσηλεύονταν στο ίδιο νοσοκομείο να έδειξαν την αγάπη τους στην Ροξάνα συγκεντρώνοντας χρήματα και δώρα για το νεογέννητο, ωστόσο ο ερχομός του παιδιού προκάλεσε πανικό στην επικεφαλής της μονής, η οποία προφανώς δεν πιστεύει ότι η καλόγρια έπιασε το παιδί με τον …κρίνο!
«Όχι, βέβαια. Δε θα πάμε να τη βρούμε στο νοσοκομείο. Το βρίσκετε σωστό όλο αυτό; Δεν ήξερε να αντισταθεί στους πειρασμούς» είπε χαρακτηριστικά.


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X