GREEK REPORTERS: Στον ανακριτή οι ληστές του μουσείου

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Στον ανακριτή οι ληστές του μουσείου

Στον ανακριτή οι ληστές του μουσείου



Σήμερα οδηγούνται στον ανακριτή για να απολογηθούν οι τρεις συλληφθέντες για την κλοπή στο παλαιό Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, που ζήτησαν και πήραν χθες 24ωρη προθεσμία.
Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί άλλα δύο άτομα -έναν 58χρονο και έναν 33χρονο, κατοίκους Πατρών- τα στοιχεία των οποίων έχουν ήδη ταυτοποιηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν επικεντρώσει τις έρευνες για τον εντοπισμό τους σε συγκεκριμένα σημεία στην Πελοπόννησο.
Η αίσθηση πάντως που κυριαρχεί μεταξύ των αστυνομικών που χειρίστηκαν την υπόθεση της μεγάλης ληστείας στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας είναι πως αργά ή γρήγορα οι καταζητούμενοι θα πέσουν στα χέρια τους, καθώς δεν μπορούν να κρυφτούν κάπου για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Στο μεταξύ, τις διωκτικές αρχές για τη σύλληψη των ληστών του μουσείου και τον εντοπισμό όλων των κλοπιμαίων συγχαίρει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στο υπουργείο Πολιτισμού.
«Η ληστεία αυτή αποτελούσε για όλους μας ένα “όνειδος” και το γεγονός ότι συμπατριώτες μας οργάνωσαν και εκτέλεσαν αυτή την ειδεχθή πράξη μάς γεμίζει οργή και αγανάκτηση» τονίζεται στην ανακοίνωση της ομοσπονδίας, στην οποία, μεταξύ άλλων, γίνεται λόγος για «άμεση ανάγκη στελέχωσης των υπηρεσιών του ΥΠΠΟ... προκειμένου να καλυφθούν αποτελεσματικά τα κενά που υπάρχουν στις υπηρεσίες του υπουργείου».

madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X