GREEK REPORTERS: Η Kim "έβαλε φωτιά" στη Μέση Ανατολή!

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Η Kim "έβαλε φωτιά" στη Μέση Ανατολή!



Η επίσκεψη της Kim Kardashian στη Μέση Ανατολή είχε γκλάμουρ αλλά σημαδεύτηκε από τις έντονες διαμαρτυρίες μιας ομάδας σκληροπυρηνικών ισλαμιστών, που δεν ενθουσιάστηκαν με την άφιξή της... 


Η διάσημη τηλεπερσόνα επισκέφτηκε -χωρίς τις αδερφές της Khloe και Kourntey- τοΚουβέιτ για να εγκαινιάσει τη συνεργασία των αδερφών Kardashian με τα καταστήματα Dorothy Perkins, τα οποία θα φιλοξενήσουν την Kardashian Kollection.


Η υψηλή κοινωνία της χώρας αλλά και πλήθος κόσμου έσπευσαν να δουν από κοντά τα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα καλλυντικά προϊόντα, ωστόσο δεν έλειψαν και οιδιαμαρτυρίες θρησκευτικών οργανώσεων, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κατάστημα. Μάλιστα, επενέβη η αστυνομία για να διαλύσει τους διαδηλωτές, αναφέρουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της είχε προγραμματιστεί συνάντηση και δείπνο με τον Αμερικανό Πρέσβη στο Κουβέιτ, Matthew Tueller, και φυσικά η Kim μοιράστηκε τα αποδεικτικά στοιχεία με τους θαυμαστές της στο Twitter.



Επόμενος σταθμός της ήταν το Βασίλειο του Μπαχρέιν, όπου έδωσε το παρών στα  εγκαίνια δύο μαγαζιών Millions of Milkshakes. Η αμερικανίδα σταρ ήταν η επίσημη προσκεκλημένη της εταιρείας μιλκσέικ.

Στο δρόμο για το Μπαχρέιν απαθανάτισε τα αξιοθέατα της ερήμου... τις αξιαγάπητες καμήλες, αλλά φτάνοντας στα σύνορα ενημερώθηκε ότι υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να μην της επιτραπεί η είσοδος.



Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αραβικού Τύπου, μια ομάδα νομικών προσώπων είχε αναλάβει τηνπρωτοβουλία να εμποδίσει την είσοδο της Kim στη χώρα, εξαιτίας της εξαιρετικά κακής φήμης της.

Ο Mohammad Al Tabtabai, ιερέας από το Κουβέιτ, δήλωσε στο Gulf News: "Οι αξίες της συγκρούονται με τις παραδόσεις μας και την αφοσίωση στην θρησκεία μας. Η παρουσία της σπέρνει το κακό ανάμεσα στους νέους του έθνους μας".

Πως θα μπορούσαν να ξεχάσουν οι θρησκευτικές οργανώσεις το sex tape της πληθωρικής αμερικανίδας, με το οποία είχε κάνει το ντεμπούτο της στη showbiz, τον σύντομο γάμο της με τον αστέρα του NBA, Kris Humphries, και την πρόσφατη διαδικτυακή γκάφα της, με τα καταστροφικά ισραηλινο-παλαιστινιακά τιτιβίσματά της;



Ωστόσο, οι σκληροπυρηνικές αυτές απόψεις δεν εισακούστηκαν και η Kim Kardashian κατάφερε να είναι συνεπής στην πρόσκληση της διάσημης εταιρείας μιλκσέικ.

"Δεν έχω ξαναβρεθεί στο Βασίλειο του Μπαχρέιν και ανυπομονώ να σας συναντήσω στο Millions of Milkshakes. Είμαι ενθουσιασμένη!", τουίταρε η Kim. 

nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X