GREEK REPORTERS: Θεοφάνους: "Εχω πετάξει γνωστό τραγουδιστή έξω από το στούντιο"

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Θεοφάνους: "Εχω πετάξει γνωστό τραγουδιστή έξω από το στούντιο"



Εξομολόγηση on air από τον Γιώργο Θεοφάνους. Για τον πασίγνωστο τραγουδιστή που πέταξε έξω από το στούντιο, αλλά και για τον
πνευματικό του πατέρα, ηγούμενο Εφραίμ, μίλησε στον Σπύρο Χαριτάτο ο ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης.

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο ιδιόρρυθμος μουσικός δεν δίστασε να ανοίξει την καρδιά του στην εκπομπή «Γιάφκα» στο ραδιόφωνο του Flash 96, αποκαλύπτοντας ακόμη και κρυφές -μέχρι πρότινος- πτυχές του εαυτού του.

«Μου είχε τύχει να πετάξω τραγουδιστή έξω από το στούντιο» είπε και εξήγησε πώς συνέβη το περιστατικό. «Στην πρώτη μας συνάντηση λέω θα δοκιμάσουμε αυτό και αυτό το τραγούδι. Την άλλη μέρα, με το που ήρθε στο στούντιο, μου χτύπησε το χέρι στην πλάτη και μου είπε: “Τι έγινε, Γιωργάκη; Τι γράψαμε;” “Η πόρτα είναι εκεί, έξω τώρα!” είπα. Τώρα είναι μεγάλος και τρανός...» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Θεοφάνους, χωρίς να επεκταθεί περαιτέρω.

Οσον αφορά την οικονομική κρίση στην Ελλάδα ο μουσικοσυνθέτης τόνισε: «Πολλοί Ελληνες ηθοποιοί και τραγουδιστές κατεβαίνουν αυτή την περίοδο στην Κύπρο. Εχω πιάσει ένα παράπονο: “τι κάνουν αυτοί εδώ;” Η Ελλάδα όμως δέχτηκε, αγκάλιασε τους Κυπρίους και το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι Κύπριοι τώρα» είπε, ενώ στην ερώτηση του Σπύρου Χαριτάτου σχετικά με τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Νταλάρας, ο Γιώργος Θεοφάνους σημείωσε: «Αν κάποιος έχει διαφωνία, μπορεί να μη συμμετέχει. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που συνέβη στον Γιώργο Νταλάρα».

Ακρως ενδιαφέρουσα όμως ήταν η αποκάλυψη του διάσημου μουσικοσυνθέτη και για τον ηγούμενο Εφραίμ. Οταν ο Σπύρος Χαριτάτος τον ρώτησε πώς κρίνει την υπόθεση, ο Γιώργος Θεοφάνους παραδέχτηκε πως δεν μπορεί να εκφέρει άποψη, αφού είναι πνευματικό παιδί του ηγούμενου, και πως δεν μπορεί να τον κρίνει διότι ο ηγούμενος είναι γι’ αυτόν ένας ιδιαίτερα χαρισματικός άνθρωπος που τον έχει βοηθήσει πολύ στη ζωή του.

Οσο για τους λόγους που δεν συμμετείχε στον νέο κύκλο του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ο μουσικοσυνθέτης απάντησε: «Κάναμε κάποιες συζητήσεις, αλλά έτσι όπως είδα το πρώτο επεισόδιο, δεν νομίζω να μου ταίριαζε και πολύ. Δεν ξέρω αν θα άντεχα να έβγαινε και η πρώτη εκπομπή».

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X