GREEK REPORTERS: Ρεάλ "Σεβόμαστε το θεσμό"

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Ρεάλ "Σεβόμαστε το θεσμό"


Με τους ρεπόρτερ της Ρεάλ και τις ερωτήσεις τους τα είχε ο Ζοσέ Μουρίνιο, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τον ΑΠΟΕΛ. "Σχεδόν κανείς δεν πιστεύει ότι ο ΑΠΟΕΛ θα κερδίσει 0-4 στο Μπερναμπέου, αλλά σεβόμαστε το Τσάμπιονς Λιγκ και τους φιλάθλους μας", είπε για τη ρεβάνς, δείχνοντας ότι η Ρεάλ δεν αρκείται στο 0-3.


Οι ρεπόρτερ της Ρεάλ τον βομβάριδαν με ερωτήσεις για τις επιλογές του στην ενδεκάδα στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και για διάφορα δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου τις τελευταίες μέρες, προκαλώντας έναν εκνευρισμό στον Μουρίνιο, ο οποίος πάντως έχει συνηθίσει να δέχεται κριτική, ακόμη και τώρα που η Ρεάλ... "πετάει". Ετσι, πέραν της αναφοράς του Μουρίνιο στον ΑΠΟΕΛ στις τρειες πρώτες ερωτήσεις, οι υπόλοιπες ερωτήσεις των Ισπανών δεν αφορούσαν στη ρεβάνς...

"Σχεδόν κανείς δεν πιστεύει ότι ο ΑΠΟΕΛ θα κερδίσει 0-4 στο Μπερναμπέου, αλλά σεβόμαστε το Τσάμπιονς Λιγκ και τους φιλάθλους μας, οι οποίοι θέλουν να δουν ένα καλό παιχνίδι. Εχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο. Οι παίκτες είναι καλά, δεν είναι κουρασμένοι. Εχουμε ένα καλό ρεκόρ στο Τσάμπιονς Λιγκ τα τελευταία χρόνια. Πολλές νίκες, λίγες ισοπαλίες και μία ήττα, θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και αύριο".

"Δεν σκοπεύω να κάνω πολλές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι στην Παμπλόνα. Εκτός αποστολής θα είναι μόνο ο Αρμπελόα λόγω τραυματισμού".

"Αν πάμε στα ημιτελικά, όπως πιστεύουμε, θα αντιμετωπίσουμε νομίζω την Μπάγερν. Το Μπαρτσελόνα-Μίλαν θα είναι πολύ μεγάλο παιχνίδι μετά και το πρώτο ματς. Ισως το πιο σημαντικό ματς των τεσσάρων, αλλά δεν θα το δω, με απασχολεί περισσότερο η Μπάγερν".

"Πρέπει να δείτε όλη τη συνέντευξη που έδωσα στην Ιταλία και όχι να κοιτάτε μία λέξη, αυτό που είπα για τους εχθρούς μας στο ποδόσφαιρο. Πρέπει πάντα να βρίσκουμε κίνητρα. Για άλλους η πίεση είναι πρόβλημα, για μένα είναι κίνητρο" ("Είναι καλό να έχεις εχθρούς στο ποδόσφαιρο για να έχεις κίνητρα να βελτιώνεσαι", έχει τίτλο η συνέντευξη του Μουρίνιο που δημοσίευεται σήμερα στην ιταλική Corriere della Serra).

"Γράφετε συνέχεια ό,τι θέλετε και μετά μου κάνετε ερωτήσεις που δεν έχουν νόημα. Για τον Πέπε θα πω ότι οι οικογένειές μας και οι φίλοι μας μάς γνωρίζουν. Οι υπόλοιποι μπορούν να λένε ό,τι θέλουν. Στο τέλος, η οικογένειά του είναι τυχερή που τον έχει" (με αφορμή δημοσίευμα ότι ο Πέπε θα φύγει, επειδή ο χαρακτήρας του χαλάει την εικόνα της Ρεάλ).

"Με βοηθά όταν κάποιοι παίκτες είναι εκτός λόγω τραυματισμού, γιατί επιλέγω ευκολότερα, αλλά δεν μου αρέσει. Προτιμώ να τους έχω όλους στη διάθεσή μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X