GREEK REPORTERS: Χάντμπολ: Ο Διομήδης φλερτάρει με το ευρωπαϊκό

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Χάντμπολ: Ο Διομήδης φλερτάρει με το ευρωπαϊκό




Χάντμπολ: Ο Διομήδης φλερτάρει με το ευρωπαϊκό

Ένα βήμα πριν από το θαύμα, στην κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ, βρίσκεται
ο Διομήδη Άργους. Μετά τον μπασκετικό Ολυμπιακό ακόμα μια ελληνική ομάδα στοχεύει να βρεθεί στο ψηλότερο σκαλί της Ευρώπης και συγκεκριμένα στο Challenge Cup του χάντμπολ.

  Παρ’ όλα τα προγνωστικά που ήταν εναντίων της ομάδας του Άργους, αφού αντιμετώπισε μια πανίσχυρη αντίπαλο, με έναν από τους μεγαλύτερους προϋπολογισμούς στην ιστορία του ευρωπαϊκού χάντμπολ, ο οποίος ανέρχεται στο 1.000.000 ευρώ, ο πρωταθλητή Ελλάδας κατάφερε να αποδείξει πως τελικά δεν είχε να φοβηθεί τίποτα και πως τα χρήματα δεν παίζουν πάντα τόσο σημαντικό ρόλο στον αθλητισμό.

 Με οδηγό το πείσμα, την αποφασιστικότητα και την δίψα για διάκριση, οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια κατάφεραν να κερδίσουν το αδιαφιλονίκητο φαβορί της διοργάνωσης την ελβετική Βάκερ Τούν με 26-23 σε μια φανταστική ατμόσφαιρα, που δημιούργησαν οι 1200 θεατές που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Λουτρακίου.

 Ο επαναληπτικός τελικός θα διεξαχθεί στην έδρα της Τούν στην Ελβετία στις 28 του μήνα, με την ελληνική ομάδα να έχει το προβάδισμα για την ανάδειξη της σε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Τα δεκάλεπτα: 3-3, 6-5, 13-8 (ημίχρονο), 16-13, 21-17, 26-23

Διομήδης Άργους (Δ.Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 2, Μεγαλοοικονόμου 2, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Πριόβολος 2, Μάλλιος 6, Νούνγκοβιτς, Μαραγκός 3, Σαμαράς 3, Κοντούλης, Σπέντζος, Ελευθερίου, Ουρόσεβιτς 1, Τάσκοβιτς 5

Βάκερ Τουν (Μ. Ρούμπιν): Μερτζ, Λίντερ 1, Ντέλερ, Ισαϊλοβιτς 4, Φράνιτς 6, Μπουρί 2, Κασπάρ 4, Φριεντλί 1, Ντεσβάντεν 1, Χες, Γουίνκλερ, Ρατγκέμπ,, Σιμάνκσι, Στούντερ, Γκέτσμαν

Επιμέλεια : Σπύρος Χονδρογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X