GREEK REPORTERS: Ξέχασε την κόρη του σε παμπ ο Κάμερον

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ξέχασε την κόρη του σε παμπ ο Κάμερον

Σε παμπ είχε ξεχάσει την 8χρονη κόρη του Νάνσι, ο βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, έπειτα από οικογενειακό γεύμα. Το περιστατικό συνέβη πριν από μερικούς μήνες, αλλά
είδε τώρα το φως της δημοσιότητας. Οπως ανακοινώθηκε από την Ντάουνινγκ Στριτ, η μικρή έμεινε για 15 περίπου λεπτά μόνη της στην παμπ μέχρι να καταλάβουν οι γονείς της ότι δεν ήταν μαζί τους.
Οι Κάμερον είχαν πάει στην παμπ «Plough Inn», στο Κάντσντεν του Μπάκιγχαμσιρ, με την Νάνσι και τα άλλα δύο παιδιά τους, τον 6χρονο Αρθουρ και την 22 μηνών Φλόρενς, και μαζί με δύο ακόμη οικογένειες.
Φεύγοντας, ο Κάμερον πήγε σπίτι με ένα αυτοκίνητο μαζί με τους σωματοφύλακές του και νόμισε ότι η μικρή Νάνσι ήταν στο άλλο αυτοκίνητο με την μητέρα και τα αδέλφια της. Από την πλευρά της η κυρία Κάμερον νόμισε ότι η 8χρονη ήταν με τον πατέρα της.
Κατάλαβαν ότι το κορίτσι έλειπε, όταν έφτασαν στο σπίτι. Ο Ντέιβιντ Κάμερον επέστρεψε αμέσως στην παμπ, όπου βρήκε την κόρη του να περιμένει μαζί με το προσωπικό που την είχε εντοπίσει στις τουαλέτες.
«Ο πρωθυπουργός και η Σαμάνθα ανησύχησαν όταν κατάλαβαν ότι η Νάνσι δεν ήταν μαζί τους. Τηλεφώνησαν στην παμπ και ευτυχώς ήταν εκεί, σώα και αβλαβής» ανέφερε η ανακοίνωση της Ντάουνιγκ Στριτ.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X