GREEK REPORTERS: Πάρος: Αγωνία και σοκ για την 15χρονη

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Πάρος: Αγωνία και σοκ για την 15χρονη



Σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο «Αττικό» νοσηλεύεται ένα 15χρονο κορίτσι, το οποίο εντοπίστηκε άσχημα χτυπημένο και ημίγυμνο σε παραλία της Πάρου. 


Οι γιατροί δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή, καθώς φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ενώ οι διωκτικές αρχές του νησιού διεξάγουν έρευνες προεκειμένου να λύσουν τον μυστηριώδη γρίφο και να ρίξουν φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση η ανήλικη.

Η 15χρονη μαθήτρια βρισκόταν στο νησί της Πάρου με τη μητέρα και την αδελφή της. Είχαν πάει για ολιγοήμερες διακοπές και διέμεναν σε γνωστό ξενοδοχείο. Το απόγευμα της Κυριακής το άτυχο κορίτσι έφυγε από το ξενοδοχείο και όπως είπε στη μητέρα της, θα πήγαινε να κάνει μια βόλτα στην παραλία. Οι ώρες, όμως, περνούσαν και δεν έδινε κανένα σημάδι ζωής.

Αναστατωμένες η μητέρα και η αδελφή της άρχισαν να την αναζητούν, καλώντας την στο κινητό της τηλέφωνο, αλλά δεν έπαιρναν καμία απάντηση. Ετσι, ειδοποίησαν τους υπευθύνους του ξενοδοχείου καθώς και τον ναυαγοσώστη στην παραλία Χρυσή Ακτή. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Ολοι άρχισαν να αναζητούν την κοπέλα και να χτενίζουν την περιοχή για τον εντοπισμό της. Λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ η 15χρονη εντοπίστηκε από τη μητέρα της σε βραχώδη περιοχή αναίσθητη.

Οι κραυγές πόνου και απόγνωσης της μάνας πάγωσαν τους πάντες. Η 15χρονη ήταν αιμόφυρτη, άσχημα χτυπημένη σε όλο της το σώμα, ενώ είχε και ένα μεγάλο τραύμα στο κεφάλι. Το κάτω μέρος του μαγιό της έλειπε. Παρά τις προσπάθειες να την επαναφέρουν δεν άνοιγε τα μάτια της. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου όμως οι γιατροί διαπίστωσαν κάταγμα στο κεφάλι και έτσι πάρθηκε η απόφαση να μεταφερθεί με στρατιωτικό ελικόπτερο στο «Αττικό» στην Αθήνα για επέμβαση.

Τα μεσάνυχτα στήθηκε επιχείρηση για την αεροδιακ
κομιδή της, στην οποία συμμετείχε ένα στρατιωτικό ελικόπτερο Super Puma. Μόλις έφθασε στην Αθήνα, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο «Αττικό» και οδηγήθηκε εσπευσμένα στην Εντατική.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τις συνθήκες τραυματισμού της 15χρονης συνεχίζονται. Τα χτυπήματα σε όλο της σώμα, αλλά και το ότι βρέθηκε ημίγυμνη παραπέμπουν σε επίθεση, ωστόσο το γεγονός ότι εντοπίστηκε σε βραχώδη περιοχή της παραλίας αφήνει ανοιχτό και το ενδεχόμενο ατυχήματος.

Φως στα αίτια που προκάλεσαν τον τραυματισμό της αναμένεται να ρίξει η έκθεση του ιατροδικαστή. Επίσης θα πραγματοποιηθούν αναλύσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν επιχειρήθηκε ή πραγματοποιήθηκε βιασμός, καθώς και αν η 15χρονη πάλεψε με τον δράστη που της προκάλεσε τα χτυπήματα. Δεν αποκλείεται, όμως, από τις αρχές και το ενδεχόμενο του ατυχήματος.

Στο πλευρό της βρίσκονται η μητέρα και η αδελφή της, συγγενείς και φίλοι, που ενημερώθηκαν για το τραγικό περιστατικό και έσπευσαν κοντά της. Ολοι προσεύχονται στον Θεό να τη βοηθήσει να βγει νικήτρια από τη δύσκολη μάχη που δίνει με τον θάνατο.

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X