GREEK REPORTERS: 5 τρικ για τέλειο πρόσωπο χωρίς σημάδια και ατέλειες

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

5 τρικ για τέλειο πρόσωπο χωρίς σημάδια και ατέλειες


5 τρικ για τέλειο πρόσωπο χωρίς σημάδια και ατέλειες
Το πρόσωπό μας είναι ο καθρέφτης μας και πρέπει να το προσέχουμε πολύ! Γι'αυτό και παρουσιάζουμε 5 εύκολα τιπς για να βελτιώσεις την εικόνα του.

#Πώς να κάνεις οικονομία στο make up

Τα σφουγγαράκια για make up είναι ιδανικά για να απλώνεις σωστά το make up, αλλά δυστυχώς ξοδεύουν υπερβολική ποσότητα χωρίς να χρειάζεται. Η καλύτερη λύση είναι να αγοράσεις ένα ειδικό πινέλο για να απλώνεις το make up. Θα σου γλυτώσει και χρόνο και χρήμα!

#Πού πρέπει να βάζω ρουζ

Το σωστό σημείο για να βάζεις ρουζ και να μη δείχνεις σαν κλόουν είναι στα ζυγωματικά, και 2 δάχτυλα μακριά από τη μύτη!

#Τι να κάνω αν ξεμείνω από ντεμακιγιάζ

Ο πιο εύκολος τρόπος να ξεβαφτείς αν δεν έχεις ντεμακιγιάζ είναι η body lotion. Επίσης το ελαιόλαδο είναι μία πολύ καλή λύση και κάτι που θα βρεις σε όποιο σπίτι και αν βρεθείς.

#Μην σπας τα σπυράκια σου

Αν θες να σπάσεις κάποιο σπυράκι απολύμανε καλά τα χέρια σου. Ωστόσο η καλύτερη λύση είναι να μην το πειράξεις και απλά να βάλεις λίγη οδοντόκρεμα. Το πρωί το σπυράκι θα έχει ξεφουσκώσει και επιπλέον δε θα σου αφήσει κανένα σημάδι.

#Πώς να απολεπίσεις τα χείλη σου

Άπλωσε λιπ γκλος στα χείλη σου και στη συνέχεια με μία οδοντόβουρτσα ή μία καθαρή μάσκαρα τρίψτα ελαφρά! Στη συνέχεια σκούπισέ τα απαλά με μία υγρή πετσέτα και είσαι έτοιμη!

faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X