GREEK REPORTERS: Ηφαίστειο που "βρυχάται" το Πρωινό ΑΝΤ1!

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ηφαίστειο που "βρυχάται" το Πρωινό ΑΝΤ1!



Μυστήριο πλανάται πάνω από την κουζίνα στο «Πρωινό ΑΝΤ1».
Γκρίνια και σχεδόν καθημερινοί καβγάδες φαίνεται ότι μπερδεύονται με τις μυρωδιές που αναδύονται από τις κατσαρόλες της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου αφού, όπως έχει δείξει ο χρόνος, η διάσημη τηλεοπτική μαγείρισσα θέλει να είναι η απόλυτη αρχόντισσα της κουζίνας της. 

Τον τελευταίο καιρό τα σενάρια που θέλουν την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να είναι πυρ και μανία όλο και φουντώνουν. Μάλιστα, η απουσία της την περασμένη εβδομάδα από το πλατό της εκπομπής θορύβησε την παραγωγή. Η ίδια επικαλέστηκε ασθένεια, ωστόσο εξαιτίας του περσινού προηγούμενου -όταν εξαφανίστηκε ως διά μαγείας από την εκπομπή που παρουσίαζαν οι Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος- πάγωσε το αίμα της ομάδας. 

Τελικά, η Αργυρώ επέστρεψε στην τηλεοπτική της κουζίνα, αλλά όχι για πολύ. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», από τη Δευτέρα και μέχρι τα τέλη Μαΐου η δημοφιλής μαγείρισσα θα βρίσκεται στην Αμερική για περίπου είκοσι πέντε ημέρες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η ίδια έχει ήδη πραγματοποιήσει τα γυρίσματα με τις συνταγές που θα προβληθούν τις επόμενες ημέρες -αφού ξεκίνησε να «γράφει» λίγο πριν από το Πάσχα- κι έτσι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στη ροή των εκπομπών μέχρι την επιστροφή της. 

Αυτό μπορεί να σημαίνει πως η Αργυρώ δεν αποχωρεί από το «Πρωινό ΑΝΤ1», ωστόσο αρκετοί είναι αυτοί που λένε ότι υπάρχει έντονη γκρίνια. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της εφημερίδας μας, το τελευταίο διάστημα ο χρόνος που της δίνει το κοντρόλ για να ολοκληρώσει τις συνταγές της έχει συρρικνωθεί, γεγονός που δυσαρεστεί την Αργυρώ. 

Μάλιστα, η ίδια έχει εκδηλώσει τον εκνευρισμό της στους υπεύθυνους της εκπομπής, οι οποίοι έκριναν πως θα πρέπει να περιοριστεί η ώρα που βγαίνει στον αέρα το ένθετο της μαγειρικής και ως εκ τούτου οι συνταγές που επιλέγει να δείξει θα πρέπει να απαιτούν λιγότερο χρόνο προετοιμασίας, γεγονός που περιορίζει τη μαγείρισσα και στις επιλογές των εδεσμάτων. 

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, όσον αφορά τις σχέσεις της με τους παρουσιαστές Χρήστο Φερεντίνο και Σίσσυ Χρηστίδου, δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα όσο παραμένουν διακριτικοί παρατηρητές των όσων συμβαίνουν.

πηγή: madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X