GREEK REPORTERS: Πέτρος Φιλιππίδης: «οι άνθρωποι της τηλεόρασης δεν μου φέρθηκαν καλά»

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Πέτρος Φιλιππίδης: «οι άνθρωποι της τηλεόρασης δεν μου φέρθηκαν καλά»



Το ότι οι άνθρωποι της τηλεόρασης δεν του φέρθηκαν καλά παραδέχθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης
, ενώ αναφέρθηκε και στην ακύρωση του «50 – 50». Παράλληλα, μίλησε για την κατάσταση στη χώρα, αλλά και τι θα κάνει ο ίδιος στις επερχόμενες εκλογές.

«Την αγαπώ την τηλεόραση και δεν την απαξιώνω σε καμία περίπτωση, όμως, δεν μας φέρθηκαν και πολύ καλά. Όχι το κουτί αλλά οι άνθρωποι», είπε ο γνωστός ηθοποιός και πρόσθεσε: «θα δεχθούν τις συνέπειες των αποφάσεών τους».

Μιλώντας για το comeback του «50 – 50», που ακυρώθηκε τελευταία στιγμή, ο Πέτρος Φιλιππίδης τόνισε πως δεν τον απασχολεί πια. «Δεν ζήτησα τα ρέστα», είπε και αποκάλυψε πως ήδη συζητάει τηλεοπτικές προτάσεις για του χρόνου.

«Μας απασχολεί τι γίνεται στην πόλη μας, τα προβλήματα που ταλανίζουν τον κόσμο, αλλά από και πέρα εμείς κάνουμε τη δουλειά μας», συνέχισε ο ηθοποιός και, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να ματαιώσει παραστάσεις λόγω τυχόν επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας είπε: «δεν νομίζω ότι μπορεί να ασχοληθεί κανείς την ώρα της δημιουργίας, με το πόσες διαδηλώσεις θα γίνουν, αν θα καεί η Αθήνα. Εμείς οφείλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, εννοείται ότι συμμετέχουμε, δεν απαξιώνω, ούτε είμαι υπεράνω».

Αναφερόμενος στην κατάσταση της χώρας μας, ο δημοφιλής ηθοποιός υποστήριξε πως δεν αλλάζουμε εύκολα γιατί είμαστε αυτοκαταστροφικοί, ενώ τόνισε πως θα πάει να ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές, καλώντας τους πάντες να πράξουν το ίδιο

πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X