GREEK REPORTERS: Χέρι χέρι με τον Καραμανλή

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Χέρι χέρι με τον Καραμανλή

Νέο μήνυμα για τη στήριξη της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά έστειλε χθες από τη Θεσσαλονίκη ο Κώστας Καραμανλής, καθιστώντας σαφές ότι έχει αποφασίσει πλέον να έχει ενεργό συμμετοχή στη γαλάζια καμπάνια, στην τελική ευθεία για τις κάλπες της 6ης Μαΐου.
Η κινητοποίηση Καραμανλή επιχειρείται να αναδειχθεί από τη Λεωφόρο Συγγρού ως ένα από τα προεκλογικά όπλα του κόμματος, καθώς στο επιτελείο του κ. Σαμαρά έχουν καταλήξει ότι οι δημόσιες παρεμβάσεις του μπορούν να ενισχύσουν τη συνοχή της ΝΔ και να αποδυναμώσουν τους άλλους ενοίκους της δεξιάς πολυκατοικίας.
Ο κ. Καραμανλής επέλεξε ως σκηνικό για τη νέα παρέμβασή του τα κομματικά γραφεία στην εκλογική του περιφέρεια, όπου ατύπως προήδρευσε σε σύσκεψη με τους βουλευτές της Α' και Β' Θεσσαλονίκης και με την τοπική κομματική ηγεσία. «Για να κυβερνηθεί ο τόπος πρέπει το βράδυ των εκλογών να υπάρξει νικητής. Δίνουμε τον αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή με τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά», ανέφερε στη σύσκεψη.
Συνεργάτες του κ. Καραμανλή, άλλωστε, δεν απέκλειαν χθες να υπάρξει κοινή εμφάνιση του κ. Καραμανλή με τον κ. Σαμαρά στην προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, την προσεχή Τετάρτη. 
 
tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X