GREEK REPORTERS: Πλήγμα για τη συμμετοχή μας στην Eurovision: H ΕΡΤ δεν στέλνει αποστολή(vid)

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Πλήγμα για τη συμμετοχή μας στην Eurovision: H ΕΡΤ δεν στέλνει αποστολή(vid)



Λόγω κόστους, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ αποφάσισε πως η Ελευθερία Ελευθερίου και το τραγούδι της, “Aphrodisiac”, θα μας εκπροσωπίσουν στην Eurovision χωρίς
τη στήριξη της ομάδας της κρατικής τηλεόρασης.
Μόνο η αρχηγός της αποστολής, Σύνια Κούσουλα, θα συνοδεύσει την Ελευθερία στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν για το διαγωνισμό. Η Μαρία Κοζάκου, που θα παρουσίαζε τους δύο ημιτελικούς και τον τελικό, θα σχολιάζει όχι από το στάδιο των εκδηλώσεων στο Μπακού, αλλά από το στούντιο στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Ό, τι βλέπουμε εμείς στις τηλεοράσεις μας, το ίδιο θα βλέπει και εκείνη.
Το υπόλοιπο team, το οποίο θα αναλάμβανε τις δημόσιες σχέσεις και την προώθηση του τραγουδιού, θα μείνει και αυτό στην Ελλάδα. Η έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού αποτελεί πλήγμα για την συμμετοχή μας στο διαγωνισμό, αφού το τραγούδι δεν θα έχει την προβολή που θα του εξασφάλιζαν η παρουσία και οι ενέργειες της ομάδας της κρατικής τηλεόρασης.
Η Ελευθερία Ελευθερίου θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό μόνο με την υποστήριξη της δισκογραφικής της εταιρίας, Universal Music. Είναι η πρώτη φορά που η ΕΡΤ δεν στέλνει ομάδα στην Eurovision, με εξαίρεση το 2000 στον διαγωνισμό της Στοκχόλμης. Μόνο που, σ' εκείνη την περίπτωση, η χώρα μας δεν έπαιρνε μέρος.
"Aphrodisiac", υποψήφιο κομμάτι της Eurovision από sunshine_i

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X