GREEK REPORTERS: Μπατίστ: "Μια μέρα θα σκοτωθεί αθλητής"

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Μπατίστ: "Μια μέρα θα σκοτωθεί αθλητής"





Μετά την ενέδρα στο πούλμαν του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, που προκάλεσε τον τραυματισμό δύο παικτών
(Περπέρογλου, Σμιθ) και την ματαίωση του πρώτου τελικού της Α1 με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, το Sport24.gr  πλησίασε τον Μάικ Μπατίστ, ο οποίος έδειξε να φοβάται για ακόμη χειρότερες καταστάσεις στο μέλλον σε ένα από τα δύο γήπεδα…


«Ετσι όπως πάμε, το έχω πει, κάποια στιγμή θα σκοτωθεί αθλητής. Η θα τραυματιστεί σοβαρά. Είμαι πολύ εκνευρισμένος και θυμωμένος. Ορισμένοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι είμαστε φίλοι με τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Πήρε ο Ολυμπιακός την Ευρωλίγκα και αμέσως πήγα να συγχαρώ τον Σπανούλη, με τον οποίο μέναμε στο ίδιο ξενοδοχείο στην Κωνσταντινούπολη. Γιατί δεν μας αφήνουν να ευχαριστηθούμε το μπάσκετ; Να παίξουμε δυνατά, να τα δώσουμε όλα και να αναδειχθεί ο νικητής. Αυτό το πράγμα που ζούμε δεν είναι αθλητισμός», σχολίασε ο Αμερικανός, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε δει σοκαρισμένο και αιμόφυρτο τον συμπατριώτη του Στίβεν Σμιθ. 
«Η πρώτη πέτρα έσπασε το τζάμι και τραυμάτισε τον Στίβεν, ο οποίος μπορώ να πω ότι ήταν και τυχερός, γιατί συνήθως κάθεται με το κεφάλι κολλημένο στο παράθυρο, αλλά έτυχε να το μετακινήσει δέκα δευτερόλεπτα νωρίτερα. Σκέψου να ήταν το κεφάλι του στο τζάμι. Θα τραυματιζόταν πολύ χειρότερα. Όπως και ο Αλβέρτης, ο οποίος βρισκόταν δύο θέσεις πίσω από τον Σμιθ και αν η δεύτερη κοτρόνα διαπερνούσε κι αυτή το τζάμι, θα είχε χτυπήσει πολύ άσχημα. Δυστυχώς, δεν τη γλίτωσε ο Στράτος, που καθόταν στην ίδια ευθεία με τον Σμιθ, με αποτέλεσμα να καταλήξει και αυτός στο νοσοκομείο», μας είπε ο Μπατίστ, ο οποίος περπατούσε νευρικός έξω από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ.
«Και τώρα τι γίνεται;», αναρωτήθηκε ο Αμερικανός, που αγωνίζεται επί εννέα χρόνια στην Ελλάδα και γνωρίζει τη νοοτροπία των οπαδών, αλλά και των χούλιγκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X