GREEK REPORTERS: Διάσημη ηθοποιός εμπλέκεται σε σκάνδαλο πορνείας!

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Διάσημη ηθοποιός εμπλέκεται σε σκάνδαλο πορνείας!



Σε ένα απίστευτο σκάνδαλο πορνείας φαίνεται πως εμπλέκεται διάσημη ηθοποιός, η οποία
κατηγορείται πως από το 2004 έως το 2007 έκανε σεξ επί πληρωμή με υψηλόβαθμους αξιωματούχους, έχοντας με αυτό τον τρόπο λάβει 16 εκατ. δολάρια από τις 'υπηρεσίες" της.
Ο λόγος για την Κινέζα ηθοποιό Ζhang Ziyi η οποία έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες "Αναμνήσεις μιας γκέισας", "Ιπτάμενα Στιλέτα" και "Τίγρης και Δράκος".
Στα ΜΜΕ της Κίνας γίνεται χαμός, καθώς πληροφορίες θέλουν την πανέμορφη Zhang να έχει προσφέρει τις "υπηρεσίες" της ακόμη και στον πρώην υπουργό της Κίνα Bo Xilai.

Η γνωριμία της με τον υπουργού έγινε μέσω ενός μεγιστάνα φίλου της και συναντήθηκε μαζί του 10 φορές από το 2007 ως το 2011, για τις οποίες αμείφθηκε με 1 εκατομμύριο δολάρια τη φορά.

Η ίδια μέσω των δικηγόρων της αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για συκοφαντική δυσφήμιση, αρνούμενη τις κατηγορίες ότι εξέδιδε τον εαυτό της. Ωστόσο ήδη γίνονται έλεγχοι όχι μόνο για τα παράνομα κέρδη που εισέπραττε από τις πληρωμένες υπηρεσίες που προσέφερε, αλλά και για το ενδεχόμενο φοροδιαφυγής.
"Οι κατηγορίες που ακούστηκαν κατά της Zhang Ziyi είναι αναληθείς και συκοφαντικές. Δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε όσα γράφτηκαν", είπε ο εκπρόσωπός της.


madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X