GREEK REPORTERS: Άγριος καβγάς on air μεταξύ Μανώλη και Μητσοτάκη για τα φάρμακα

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Άγριος καβγάς on air μεταξύ Μανώλη και Μητσοτάκη για τα φάρμακα






Σε καυγά μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κυριάκο Μητσοτάκη και Γιάννη Μανώλη εξελίχθηκε η συζήτηση στο Σκάι γύρω από τον ΕΟΠΠΥ και τα φάρμακα.


Ο κ. Μανώλης χαρακτήρισε τον κ. Μητσοτάκη «λάτρη και θαυμαστή του Μνημονίου» από πάντοτε, για να διαμαρτυρηθεί ο συνομιλητής του καλώντας να μην προχωράει σε αξιολογικές κρίσεις.

«Τώρα που ήρθε και η Ντόρα γίνατε νεοφιλελεύθεροι» σχολίασε το πρώην στέλεχος της ΝΔ για να λάβει την απάντηση από τον κ. Μητσοτάκη «Tώρα φύγατε από τη ΝΔ, πήγατε σε άλλο κόμμα, ασχοληθείτε με τα δικά σας».

Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο έντονη καθώς ο κ. Μανώλης φανερά εκνευρισμένος άρχισε τα υπονοούμενα: «Ευτυχώς για σας που έφυγα γιατί στο θέμα του Χριστοφοράκου θα με είχατε καθημερινά στα μανταλάκια, γιατί δεν μιλάτε για το θέμα Χριστοφοράκου;».

«Μιας και μιλάτε για το θέμα Χριστοφοράκου, πείτε μας πού ήσαστε εσείς όταν έγινε το πάρτι της Siemens στον ΟΤΕ; Εσείς ήσαστε αρχισυνδικαλιστής στον ΟΤΕ. Συνέχεια επανέρχεστε και δεν θυμάστε τι κάνατε όταν ήσαστε στον ΟΤΕ;» επέμεινε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος ρώτησε, μάλιστα, τον κ. Μανώλη σε ποιά ηλικία πήρε σύνταξη από τον ΟΤΕ.

«Ήμουν 58 ετών με 35 χρόνια υπηρεσία, από τους νόμους που εσείς ψηφίσατε κε Μητσοτάκη» ανταπάντησε ο Γιάννης Μανώλης για να δεχθεί επίθεση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Κάποιους σαν εσάς πληρώνουμε σήμερα».


Δείτε το βίντεο εδώ

madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X