GREEK REPORTERS: Ηλιοφάνεια και καλοκαιρινός καιρός την Κυριακή

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Ηλιοφάνεια και καλοκαιρινός καιρός την Κυριακή


Ανατολική Πελοπόννησος, Ανατολική Στερεά, Αττική, βροχή, Δυτική Πελοπόννησος, Δυ
Αρκετά καλός θα είναι ο  καιρός την Κυριακή με ηλιοφάνεια σε
όλη σχεδόν τη χώρα και άνοδο της θερμοκρασίας, ενω μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα, θα σημειωθουν τοπικές μπόρες και περιορισμένη ορατότητα στα βόρεια ορεινά και στα δυτικά
Στη Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις, το μεσημέρι, στα βόρεια και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου ενω στα ανατολικά, η μεγίστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικα αίθριος και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Για τη Μακεδονία και τη Θράκη, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται να αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και μεμονωμένες μπόρες στα ορεινά, ενω το πρωί, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Για Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, ενω τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά, όπου υπάρχει μικρή πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες μπόρες, ενω το πρωί, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Για τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός προβλέπεται γενικά αιθριος. Μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά, όπου υπάρχει μικρή πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες μπόρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 12 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Για τις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις, τις πρωινές ώρες, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Για τα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, και τα Δωδεκάνησα, προβλέπονται λίγες νεφώσεις, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X