GREEK REPORTERS: Έξαλλος ο Ρέμος με τις φήμες που τον θέλουν να νοσηλεύεται!

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Έξαλλος ο Ρέμος με τις φήμες που τον θέλουν να νοσηλεύεται!



Πριν από λίγη ώρα κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν το Αντώνη Ρέμο να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αττικής. Οι φήμες ήθελαν τον τραγουδιστή αρχικά να
έχει τροχαίο, ενώ λίγο αργότερα διαδόθηκε πως ο Ρέμος είχε ένα ατύχημα στο σπίτι του, ενώ κάποιες άλλες φήμες τον ήθελαν να νοσηλεύεται σε κακή κατάσταση!

Σύμφωνα με το Lay-out, που επικοινώνησε με τον τραγουδιστή, είναι μια χαρά και έξαλλος με όλες αυτές τις φήμες! Ο Αντώνης Ρέμος διαβεβαίωσε ότι χαίρει άκρας υγείας και μάλιστα πήγαινε παρέα με την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ και καλούς φίλους σε γνωστό εστιατόριο της παραλιακής για φαγητό, ωστόσο ήταν φανερά ενοχλημένος από τις άσχημες φήμες που διαδίδονται εις βάρος του. Ο τραγουδιστής τόνισε στον δημοσιογράφο, Νίκο Τσιλιπουνιδάκη: «Είμαι μια χαρά Νίκο μου , δεν ξέρω ποιοι διαδίδουν αυτές τις φήμες , σίγουρα πάντως δεν είναι άνθρωποι που με συμπαθούν»!
Μάλιστα, Αντώνης Ρέμος είναι αποφασισμένος να μην αφήσει τις φήμες αυτές να περάσουν έτσι... αφού αναγκάστηκε να τηλεφωνήσει σε συγγενείς και φίλους και να τους διαβεβαιώσει ότι είναι καλά!
gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X