GREEK REPORTERS: Η Μαντόνα προκαλεί ξανά: Αποκάλεσε τον Ομπάμα «μαύρο μουσουλμάνο» (vid)

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Η Μαντόνα προκαλεί ξανά: Αποκάλεσε τον Ομπάμα «μαύρο μουσουλμάνο» (vid)


Η Μαντόνα προκαλεί ξανά: Αποκάλεσε τον Ομπάμα «μαύρο μουσουλμάνο» [βίντεο]
Μια πολιτική παρέμβαση η οποία προκάλεσε σάλο έκανε η Μαντόνα, όταν
κατά τη διάρκεια συναυλίας της στην Ουάσινγκτον και μιλώντας στο κοινό, αποκάλεσε τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, «μαύρο μουσουλμάνο».
Η τραγουδίστρια, η οποία είναι γνωστό ότι υποστηρίζει φανατικά τον Μπαράκ Ομπάμα σε βαθμό που να γράφει στο σώμα της το όνομά του, είπε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της: «Είναι φανταστικό και απίστευτο αν σκεφτείς ότι έχουμε έναν αφροαμερικανό στο Λευκό Οίκο. Έχουμε έναν μαύρο μουσουλμάνο στο Λευκό Οίκο. Σημαίνει ότι υπάρχει ελπίδα σε αυτή τη χώρα και ο Ομπάμα μάχεται για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, οπότε στηρίξτε τον».
Ωστόσο, αυτό της το σχόλιο θεωρήθηκε προκλητικό από πολλά αμερικανικά ΜΜΕ, αναγκάζοντας τελικά την τραγουδίστρια να δηλώσει δημόσια ότι η αναφορά στη θρησκεία του Ομπάμα ήταν ένα αστείο. «Ειρωνευόμουν στη σκηνή. Ναι, γνωρίζω ότι ο Ομπάμα δεν είναι μουσουλμάνος, παρότι γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι σε αυτή τη χώρα θεωρούν ότι είναι. Και τι πειράζει αν ήταν; Το επιχείρημά μου ήταν ότι ένας καλός άνθρωπος είναι ένας καλός άνθρωπος, ανεξάρτητα σε ποιον προσεύχεται. Δεν με ενδιαφέρει η θρησκεία του Ομπάμα, ούτε πρέπει να ενδιαφέρει κανέναν άλλο στην Αμερική» αναφέρει συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της.
Υπενθυμίζεται ότι από το 2008 που εξελέγη πρόεδρος ο Ομπάμα πολλοί αντίπαλοί του έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι ο πρόεδρος είναι μουσουλμάνος αλλά το κρύβει, ενώ υποστηρίζουν ότι δεν γεννήθηκε στις ΗΠΑ.



iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X