GREEK REPORTERS: Βάνα Μπάρμπα: Η τούμπα και η αποχώρηση της από το Dancing with the Stars (video)

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Βάνα Μπάρμπα: Η τούμπα και η αποχώρηση της από το Dancing with the Stars (video)


Ένα ατύχημα επί σκηνής «έβγαλε» από το Dancing with the Stars την εκρηκτική Βάνας Μπάρμπα και του παρτενέρ της Θοδωρή Παναγάκο.

Η ανακοίνωση της αποχώρησής της αμέσως μετά την ιδιαίτερα χαμηλή βαθμολογία της κριτικής επιτροπής, από την οικοδέσποινα της βραδιάς Ζέτα Μακρυπούλια, φαίνεται πως ήταν κάτι που το περίμενε ή και το ήθελε η ηθοποιός, αφού όπως δήλωσε δυσκολευόταν πλέον να συνεχίσει.
Η Βάνα ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή της και ευχήθηκε το «Dancing with the Stars» να συνεχιστεί και του χρόνου γιατί «έχουμε ανάγκη από χαρά».
«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σκηνοθέτη ο οποίος με προστάτεψε, μέσα από τη καρδιά μου. Ειλικρινά είμαι ευγνώμων. Μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή. Δεν έχω το κουράγιο να συνεχίσω έτσι κι αλλιώς. Δεν άντεχα. Είναι άδικο για τα παιδιά που έχουν προσπαθήσει πιο πολύ από μένα» πρόσθεσε η Βάνα Μπάρμπα.
Με τη σειρά τους οι κριτές είχαν μόνο τα καλύτερα να πουν για τη Βάνα με πρώτους τους Φωκά Ευαγγελινό και Γιάννη Λάτσιο και εν συνεχεία την Κάτια Δανδουλάκη που της είπε: «Μεγάλο μπράβο για την τόλμη και γοητεία σου».


imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X