GREEK REPORTERS: Κανέλλη: «Οι δράστες ήξεραν που μπήκαν»

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Κανέλλη: «Οι δράστες ήξεραν που μπήκαν»


Κανέλλη: «Οι δράστες ήξεραν που μπήκαν»

«Για συγκεκριμένο πολιτικό μόρφωμα, με το οποίο υπάρχουν ανοικτοί λογαριασμοί από το 1990» μίλησε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη αναφερόμενη στη διάρρηξη που πραγματοποίησαν άγνωστοι στο σπίτι της νύχτα Σαββάτου, προς ξημερώματα Κυριακής.




Όπως η ίδια επισημαίνει οι κλέφτες αφαίρεσαν μόνο αρχειακό υλικό με συγκεκριμένες πληροφορίες και πράγματα «μεγάλης αξιακής πληροφοριακής σημασίας».




Η κ. Κανέλλη, καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, χαρακτήρισε προκλητικό τον τρόπο που έγινε η διάρρηξη στο σπίτι της, διευκρινίζοντας ότι οι δράστες ξέρανε που μπήκανε».




«Έχω ράμματα για την γούνα τους» υποστήριξε τέλος, δηλώνοντας ωστόσο ότι «δε θα το βρουν ακόμα και αν πεθάνω».




Παράλληλα, σχολίασε την δήλωση του ΚΚΕ, η οποία τονίζει ότι η επίθεση σε βάρος της ήταν «στοχευμένη και όχι από πρόσωπα του κοινού ποινικού δικαίου», επισημαίνοντας ότι «για να το λέει το Κόμμα κάτι θα ξέρει παραπάνω».




Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, άγνωστοι παραβίασαν, κατά τη διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου, τη μπαλκονόπορτα του ισογείου στην μονοκατοικία της κ. Κανέλλη στην Εκάλη την ώρα που η βουλευτής κοιμόταν μέσα.

imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X