GREEK REPORTERS: Προετοιμασίες...Eurovision, απο τους υποψήφιους της Ελλάδας

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Προετοιμασίες...Eurovision, απο τους υποψήφιους της Ελλάδας


Tην πρώτη εβδομάδα του Φλεβάρη αναμένεται να παρουσιαστούν τα τραγούδια που
διεκδικούν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην φετινή Eurovision.
Στο μεταξύ, οι τέσσερις υποψήφιοι ετοιμάζονται πυρετωδώς, χωρίς να κρύβουν την χαρά και την αισιοδοξία τους.
Όπως έγραψε το star.gr, εισιτήριο για το Μάλμε της Σουηδίας διεκδικούν η Αγγελική Ηλιάδη, ο Alex Leon με την Giorgina, η Θωμαής Απέργη και οι Koza Mostra με τον ρεμπέτη Αγάθωνα.
«Θεωρώ ότι είναι μεγάλη μου τιμή και ευκαιρία να εκπροσωπήσω την Ελλάδα σε έναν τόσο σημαντικό διαγωνισμό. Είμαι σίγουρα πολύ χαρούμενη και ταυτόχρονα αγχωμένη, γιατί θέλω να κάνω το καλύτερο», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.
Ενθουσιασμένοι δήλωσαν επίσης ο Alex Leon και η Giorgina, την οποία -για να μην αναρωτιέσαι ποια είναι- είδαμε στον τελικό του «Greek Idol» πριν από περίπου δύο χρόνια.
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη έστω και ως υποψήφια για την εκπροσώπηση της χώρας μας στην Eurovision. Είναι ό,τι πιο τιμητικό να διαγωνιστώ με τα χρώματα της Ελλάδας», ανέφερε η Θωμαής Απέργη.
Χαρούμενοι δήλωσαν από την πλευρά τους οι Kοza Mostra και ο Αγάθωνας, προσθέτοντας ότι ελπίζουν να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό και ταυτόχρονα αυθεντικό.
Το τραγούδι που θα στείλουμε τον Μάιο στη Σουηδία θα το επιλέξουμε σε ειδική βραδιά στα μέσα Φεβρουαρίου, που θα μεταδοθεί από τη ΝΕΤ.
Θυμίζουμε πως η Ελλάδα κληρώθηκε να διαγωνιστεί στον β’ ημιτελικό του διαγωνισμού, την Πέμπτη, 16 Μαΐου.

sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X