GREEK REPORTERS: Paul Walker: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Δεν πέθανε ακαριαία-Τι ανακάλυψαν οι γιατροί;

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Paul Walker: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Δεν πέθανε ακαριαία-Τι ανακάλυψαν οι γιατροί;

Paul Walker: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Δεν πέθανε ακαριαία... Τι ανακάλυψαν οι γιατροί;;;
Τα αποτελέσματα της αυτοψίας  του Paul Walker δόθηκαν πριν από λίγο στη δημοσιότητα, με τον ιατροδικαστή να κάνει λόγο στην έκθεση του για
φρικιαστικά τραύματα που οδήγησαν στον πρόωρο θάνατο τον γνωστό ηθοποιό.
Όπως αναφέρει η έκθεση ο πρωταγωνιστής της ταινίας "Fast & Furious"  είχε συντριπτικά εγκαύματα σε όλο του το σώμα, πολλαπλά κατάγματα και ένα εξαρθρωμένο σαγόνι. Μάλιστα όπως προέκυψε το πολυτελές αυτοκίνητό του έτρεχε με 100 χιλιόμετρα την ώρα που προσέκρουσε σε μια κολόνα.
Το συγκλονιστικότερο από όλα όμως είναι ότι ο Paul Walker δεν πέθανε ακαριαία, όπως είχε διαρρεύσει αρχικά, αφού εντοπίστηκαν μικροσωματίδια καπνού στον λαιμό του.
«Το σώμα του ηθοποιού είχε υποστεί εγκαύματα μέχρι τα εσωτερικά του όργανα με αποτέλεσμα κανένα να μην είναι κατάλληλο για μεταμόσχευση. Ο Paul Walker καθόταν στη θέση του συνοδηγού και η στάση του σώματός του ήταν αμυντική, για να αποφύγει την σύγκρουση. Υπήρχαν πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα»,αναφέρει η έκθεση.
Όσον αφορά στον φίλο του Paul Walker, από την σφοδρότητα της σύγκρουσης, υπέστη σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σε τέτοιο σημείο που το πάνω μέρος του κρανίου του είχε σπάσει με αποτέλεσμα να είναι εκτεθειμένος ο εγκέφαλός του.
walker3.jpg
Σε καμία πάντως από τις δύο σωρούς δεν βρέθηκαν ίχνη κατανάλωσης ναρκωτικών ή αλκοόλ, με την αστυνομία να σκέφτεται τώρα ότι η ταχύτητα ήταν η αιτία του τραγικού δυστυχήματος.
walker4.jpg

Τέλος, έγινε γνωστό ότι στην τελευταία ταινία του sequel «Fast & Furious» που θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Απριλίου του 2015, ο ήρωας που υποδύεται ο Paul Walker δεν θα πεθάνει τελικά, αλλά σύμφωνα με το σενάριο θα φύγει από την ενεργό δράση και θα... συνταξιοδοτηθεί.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X