GREEK REPORTERS: Τα ΝΥΧΤΟΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΑ του Κωστόπουλου ΧΩΡΙΣ την Τζένη!(PHOTOS)

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Τα ΝΥΧΤΟΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΑ του Κωστόπουλου ΧΩΡΙΣ την Τζένη!(PHOTOS)

Τα ΝΥΧΤΟΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΑ του Κωστόπουλου ΧΩΡΙΣ την Τζένη! Στο ένα χέρι η ΠΟΥΡΑΚΛΑ στο άλλο η... αιθέρια ύπαρξη! (PHOTOS)
Ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε μετά από πολύ καιρό νυχτοπερπατήματα χωρίς την Τζένη Μπαλατσινού στο πλευρό του και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες πέρασε πολύ καλά εκείνο το βράδυ. 
Πήγε για να τιμήσει και να χειροκροτήσει τη συνεργάτιδά του στο «Πρωινό mou» Ελισάβετ Σπανού και βρέθηκε πρώτο τραπέζι πίστα στο «Φωταέριο», μαγαζί που τραγουδά εκείνη μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Καίτη Γαρμπή. Μπορεί η συνεργασία του με την τραγουδίστρια να μετρά μόλις τρεις μήνες αλλά μάλλον όπως όλα δείχνουν έχουν δέσει απίστευτα μεταξύ τους, όπως άλλωστε και όλο το team του πρωινού.
Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι -εν όψει και των εορταστικών χαλαρών διακοπών από το κανάλι-, ενώ ο φωτογραφικός φακός του YOU τούς συνέλαβε σε μεγάλα κέφια να τραγουδούν και να μερακλώνουν με τα αμέτρητα σουξέ του Γιώργου Μαζωνάκη και της Καίτη Γαρμπή. Κάτι τα εξαντλητικά γυρίσματα των εορταστικών εκπομπών, κάτι το πρωινό ξύπνημα που δεν είναι και το καλύτερό του -όπως έχει δηλώσει εξάλλου και ο ίδιος-, ήρθε και χαλάρωσε αρκετά ο Πέτρος και το ’ριξε έξω κομματάκι παραπάνω, ενθυμούμενος προφανώς άλλες παλιές καλές και ένδοξες εποχές που η διασκέδαση σε νυχτερινά μαγαζιά ήταν στις άμεσες προτεραιότητές του!
Με το πούρο στο χέρι και χωρίς να τον απασχολούν τα πολλά κλικ των φωτογράφων, ο Κωστόπουλος έδειχνε να είναι στα καλύτερά του και να διασκεδάζει και με το παραπάνω, παρόλο που η σύζυγος ήταν απούσα, καθότι απασχολημένη με τις προετοιμασίες για το γιορτινό mood των επόμενων ημερών που το ζευγάρι πέρασε οικογενειακά στο Βόλο, γενέτειρα πόλη του πρώην εκδότη και νυν παρουσιαστή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X