GREEK REPORTERS: Χαροπαλεύει 18 χρονος μετά από ξυλοδαρμό αστυνομικών

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Χαροπαλεύει 18 χρονος μετά από ξυλοδαρμό αστυνομικών



Εξοργισμένοι είναι οι γονείς 18χρονου από το Ασήμι της Κρήτης, που βλέπουν το παιδί τους να παλεύει για να
κρατηθεί στην ζωή μετά από ξυλοδαρμό αστυνομικών, σύμφωνα με την καταγγελία τους.

Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο – Κυριακή ξημερώματα, όταν ο 18χρονος μαζί με τέσσερα άτομα έφευγαν από μπαρ. Μετά από τυπικό έλεγχο οι αστυνομικοί τους οδήγησαν στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.

Σύμφωνα με την οικογένεια του νεαρού, ο 18χρονος Κ.Χ. δεν είχε σταματήσει σε έλεγχο την προηγούμενη εβδομάδα και όταν οι αστυνομικοί τον πήγαν στο τμήμα τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Όπως υποστηρίζει η θεία του, ο νεαρός γύρισε κανονικά σπίτι εκείνο το βράδυ, αλλά την επόμενη μέρα άρχισε να μην νιώθει καλά και την μεθεπόμενη άρχισε να κάνει εμετούς. Τότε επισκέφτηκε ένα γιατρό που τον συμβούλεψε να πάει αμέσως στο Βενιζέλειο και από εκεί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Τζάνειο, όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με την διάγνωση έχει σοβαρή ζημιά στο πάγκρεας, υπολειτουργεί ο ένας του πνεύμονας, κάποια πλευρά του είναι σπασμένα και φέρει δύο μεγάλα αιματώματα στο συκώτι, ενώ έχει χτυπηθεί  και στο υπονεφρίδιο.

Οι γονείς του έχουν ήδη κάνει μήνυση κατά παντός υπευθύνου και ζητούν να διερευνηθεί το αξιόποινο της πράξης, ενώ η αστυνομία από την πλευρά της αρνείται τις κατηγορίες.

Όπως αναφέρουν, οι νεαροί, εκτός από έναν που κρατούσε μαχαίρι, δεν πήγαν καν στα κρατητήρια. Έμειναν στο γραφείο του διοικητή για την εξακρίβωση και στην συνέχεια έφυγαν.

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X