GREEK REPORTERS: "Δωράκια" αξίας 520.000 δολαρίων έκανε η Aniston στον Theroux!

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

"Δωράκια" αξίας 520.000 δολαρίων έκανε η Aniston στον Theroux!



Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, αλλά αυτό που έχει πάθει η Jennifer Aniston με τον
Justin Theroux δεν περιγράφεται. Σου λέει δε θέλει να του χαλάει χατίρι του παιδιού και φροντίζει να προλαβαίνει τις επιθυμίες του πριν καν ακόμα αυτός τις εκφράσει.

Κι επειδή εμείς οι Έλληνες είμαστε ανοιχτοχέρηδες ακόμα κι αν δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε, η Jennifer ξοδεύει απίστευτα ποσά για δωράκια στον Justin χωρίς καν να το σκεφτεί.

Μάθαμε λοιπόν ότι μέσα σε έναν χρόνο έχει ξοδέψει 520.000 δολάρια για τον καλό της. Πού πήγαν όλα αυτά τα λεφτά;

Ξεκινάμε λοιπόν… Η Jen έσκασε 12.000 ζεστά, ζεστά δολαριάκια για να αγοράσει στο αγόρι της το δερμάτινο jacket που φορούσε ο James Dean στην ταινία «Επαναστάτης χωρίς αιτία», διότι ο Justin την έχει μια μανία με τις μηχανές και είναι και ατίθασο παιδί.

Κι επειδή δερμάτινο χωρίς μηχανή δεν πάει είπε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να του αγοράσει όχι μία, αλλά δύο μηχανές.

Έτσι ξόδεψε 33.000 δολάρια για μια Ducati και άλλες 24.000 για μια Harley, έτσι βρε παιδί μου για να νιώθει easy rider στις λεωφόρους του Μπέβερλι Χιλς.

Και να΄ ταν μόνο αυτό; Η αθεόφοβη, ερωτοχτυπημένη Jennifer έδωσε 450.000 ευρώ, για να αγοράσει στον Justin έναν πίνακα του Glenn Ligon, ο οποίος κοσμεί τους τοίχους της νέας τους ερωτικής φωλίτσας την οποία αγόρασε και πάλι η Jennifer στην τιμή του 1 εκατ. δολαρίων.

Να μην πούμε για τους ειδικούς του φενγκ σούι που επιστρατεύτηκαν για να ρέει ελεύθερη η θετική αύρα στο σπίτι και κόστισαν 750.000 δολάρια.

Τι ρωτήσατε; Αν της κάνει δώρα και ο Justin; Της κάνει… δωράκια!!!! Πού λεφτά για ξόδεμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X