GREEK REPORTERS: Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά ... τέσσερα debate ζητά το ΠΑΣΟΚ!

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά ... τέσσερα debate ζητά το ΠΑΣΟΚ!


Άρχισε γύρω στις 14:00 το μεσημέρι, στην Ιπποκράτους, σύσκεψη υπό τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ με τη
συμμετοχή υπουργών που ανήκουν στο κόμμα.

Στη σύσκεψη, σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήθηκε το αίτημα για τη διεξαγωγή τεσσάρων προεκλογικών ντιμπέιτ, δύο μεταξύ του κ. Βενιζέλου και του κ. Σαμαρά και δύο μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών.

Ακόμη θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου (πολυνομοσχέδια, τροπολογίες ) αλλά και θέματα που αφορούν στην εκλογική προετοιμασία του ΠΑΣΟΚ.

Μεταξύ των στελεχών που κλήθηκαν να μετάσχουν είναι ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλης Καρχιμάκης, οι υπουργοί Άννα Διαμαντοπούλου, Ανδρέας Λοβέρδος, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Δημήτρης Ρέππας και Κώστας Σκανδαλίδης, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Πέτρος Ευθυμίου και Χρήστος Πρωτόπαπας και η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά

"Πονοκέφαλος" οι τροπολογίες:

Το θέμα που έχει προκύψει με τις τροπολογίες της τελευταίας στιγμής έχει προκαλέσει ενόχληση και στην Ιπποκράτους. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος βάζει τέλος στις τροπολογίες της τελευταίας στιγμής και θέτει 3 όρους για την κατάθεσή τους. Να είναι αναγκαίες , να είναι εγκεκριμένες από το πρωθυπουργικό γραφείο και να επιλύουν θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X