GREEK REPORTERS: Nέος λογαριασμός για τον μικρό Νικόλα!

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Nέος λογαριασμός για τον μικρό Νικόλα!


Ελλάς το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει
- Απίστευτα πράγματα από το Κράτος: Αναγκάζονται οι γονείς της μικρής ψυχούλας να προσπαθούν τώρα να ανοίξουν νέο λογαριασμό βοήθειας για να μην είναι... παράνομος!

Δεν υπάρχει αυτή η χώρα. Όλη η Ελλάδα έχει συγκινηθεί και στηρίζει όπως μπορεί τον μικρό Νικόλα και την οικογένειά του. Όμως το Κράτος είναι... απέναντι! Ναι, είναι απέναντι ακόμα και σε αυτές τις ξεχωριστές περιπτώσεις. Διαβάστε το μήνυμα που έχουν αναρτήσει οι γονείς του Νικόλα στο facebook:
"Καλό μεσημέρι...
Ασχολουμαι με το διαδικτυο σχεδόν από τα σπάργανα του στον Ελλαδικό χώρο και με την κοινότητα του facebook από την πρωτη μέρα δημιουργίας της...Οταν 1η Απριλίου ο Γιάννης μου είπε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Νικόλας(εκτός του ότι μου φάνηκε σαν ψέμα λογω της ημέρας)και απεγνωσμένα προσπαθουσε να σκεφτει πιθανές λύσεις,προθυμοποιήθηκα να φτιάξω την κοινότητα αυτή αισιοδοξώντας(οπως του ανέφερα)πως από "στόμα σε στόμα"(απο πληκτρολόγιο σε πληκτρολόγιο για την ακρίβεια)θα το έβλεπαν περίπου 1000 άτομα μέσα στις επόμενες 15-20 κρίσιμες για εμάς,ημέρες.....Πόσο λάθος έκανα.....Ειστε πραγματικά ΟΛΟΙ σας καταπληκτικοί...Μόλις δύο 24ωρα αργότερα και 1520 φίλοι(και οι γνωστοί και οι άγνωστοι,φίλοι είναι τωρα)οχι μόνο επισκεφτηκαν την κοινότητα αυτή,αλλά σχολίασαν,διάβασαν τις αναρτησεις,έστειλαν μυνήματα,προσέφεραν το υστέρημα τους,προσέφεραν βοήθεια για ολες τις διαδικασίες εδώ αλλά και στο εξωτερικο,επικοινώνησαν με τον Γιάννη και με την Σοφία στα κινητά τους και στο e-mail τους,ζήτησαν να τους γνωρίσουν,έγιναν οικογένειά τους!!!...Και συνεχίζουν να αυξάνονται(χάρη στις κοινοποιήσεις σας)με γεωμετρικο ρυθμό....Δεν θα το πίστευα αν δεν το ζούσα...Δεν ήξερα ουτε κι εγώ την τεράστια δύναμη της κοινωνικής δικτύωσης...
Θερμά ευχαριστώ σε κάθε έναν από εσας προσωπικά και σε όλους μαζί σαν μια ομάδα,μια οικογένεια...Εύχομαι ο Θεός να δίνει σε όλους απλόχερα υγεία και σε όλους μας δυναμη κουράγιο και ανθρωπιά να βοηθάμε πάντα όποιον έχει πραγματική ανάγκη...
Δύο εχθρούς έχουμε τώρα να νικήσουμε...Το Κράτος και τον
Χρόνο....!!!
Και είμαι τωρα πλέον ακράδαντα σίγουρος,πως με την συμπαράστασή σας θα κερδιθούν κι αυτές οι δύο εναπομείνουσες μάχες...
Οπως έχω ξαναπεί,και πιστέυω η Ελλάδα έχει πεθάνει!!!... Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!
Ευχαριστώ,
Ντίνος Παπακώστας"
Επίσης οι γονείς ενημερώνουν: «Γιά όσους φίλους έχουν πρόσβαση στο PAYPAL και μπορεί αυτό να εξυπηρετήσει την διάθεση για προσφορά τους, μεχρι να διευθετηθει το θέμα του τραπεζικού λογαριασμού......giannis.nikos.panagiotopoulos@gmail.com (Αποτελεί φυσικά και e-mail επικοινωνίας.).
Πάμε πάλι στην κατακραυγή του ελληνικού κράτους που ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις δείχνει το πιο σιχαμερό πρόσωπό του. Ο πρώτος λογαριασμός κρίθηκε παράνομος (!!!) και οι γονείς αναγκάζονται να ανοίξουν καινούργιο. Το μόνο ευχάριστο (ήμαρτον δηλαδή να γινόταν κι αυτό) είναι πως όσοι βοήθησαν καταβάλλοντας χρήματα στον πρώτο λογαριασμό δεν χάθηκαν και θα πάνε στην οικογένεια. Διαβάστε τι γράφουν οι άνθρωποι του μικρού Νικόλα που αντί να αφοσιωθούν αποκλειστικά στη μάχη που δίνουν να σώσουν το αγγελούδι τους, δίνουν... μάχη με το κράτος για το πως θα συγκεντρώσουν χρήματα απ' όσους θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν:
«Μετά από σημερινή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς για την έξοδο του Νικόλα στο εξωτερικό,ενημερώθηκαν οι γονείς πώς η συμμετοχή και η βοήθειά σας πρός τον Νικολάκη δεν πρέπει να γίνει μέσω του λογαριασμού που ήδη έχει και γνωρίζατε αλλά μέσω ενός καινούριου...Οι προσφορές όλων όσων έχουν καταθέσει το υστέρημα και την αγάπη τους φυσικά και δεν έχουν χαθεί αλλά όλοι οι υπόλοιποι θα περιμένουμε μιά-δυό μερες ώστε να ενεργοποιηθεί ο καινούριος...(για τον λόγο αυτό κατέβηκε και η φωτογραφία του λογαριασμού)
Θέλουμε να λύνουμε προβλήματα και όχι να δημιουργούμε,αλλά δυστυχώς το γραφειοκρατικό κράτος στέκεται πάντα εμπόδιο..
Ας ελπίσουμε να μην μας καθυστερήσουν!!!!
Ευχαριστώ!!!!!και θα εχετε συνεχεις ειδοποιησεις για την εξέλιξη....»
Το παραπάνω ήταν το πρώτο μήνυμα. Ακολουθεί και κι άλλο: «ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ!!!!
ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΝΕΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ.....ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ!!!
ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΣΟΥ...
ΝΙΚΟΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!
ΧΙΚΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕς ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ.........
και απο ολους εμας ποου συντονιζουμε αυτην την προσπαθεια!!!»
Μικρέ, είμαστε μαζί σου θα τα καταφέρεις...

Πηγή:aek365

T.Apostolos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X