GREEK REPORTERS: Στη φάκα οι "ληστές με τις βαριοπούλες"

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Στη φάκα οι "ληστές με τις βαριοπούλες"

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν και αναζητούνται τουλάχιστον επτά μέλη από την σπείρα σκληρών κακοποιών γνωστή ως "οι ληστές με τις βαριοπούλες".


Η σπείρα, που δρούσε την τελευταία διετία, είχε πραγματοποιήσει, σύμφωνα με την αστυνομία, έντεκα ληστείες και μια απόπειρα σε χρηματαποστολές, επτά ληστείες και δύο απόπειρες σε τράπεζες, δύο απόπειρες στα Ελληνικά Ταχυδρομεία, μια διάρρηξη σε ΑΤΜ και δεκαέξι κλοπές οχημάτων, πάντα με βαρύ οπλισμό.

Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν σοβαρά με καλάσνικοφ και πιστόλια στη Γλυφάδα, όταν ήρθαν αντιμέτωποι με μέλη της σπείρας, οι οποίοι πυροβόλησαν εναντίον τους. Το ποσό που είχαν αποκομίσει από τις ληστείες αγγίξει τα δύο εκατομμύρια, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία.

Η σπείρα είχε νοικιάσει διαμερίσματα σε αρκετά μέρη της Ελλάδας, όπως στην Πάτρα, στη Λευκάδα, στην Πρέβεζα, στο Αγρίνιο, στη Λάρισα και στην Καλαμάτα, τα οποία χρησιμοποιούσαν ως ορμητήρια και καταφύγια. Εκεί έκρυβαν και τον οπλισμό τους, όπως όπλα, βαριοπούλες, φιάλες οξυγόνου, κράνη, είδη ρουχισμού, κλεμμένα οχήματα κ.α.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία καθώς και σε βάρος αυτών που αναζητούνται, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

megatv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X