GREEK REPORTERS: Ακόμη δύο παρουσιάστριες μπλεγμένες στο κύκλωμα των ναρκωτικών

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ακόμη δύο παρουσιάστριες μπλεγμένες στο κύκλωμα των ναρκωτικών



Δύο γνωστές παρουσιάστριες έχουν χάσει τον ύπνο τους μετά τον σάλο με τον παρουσιαστή που εμπλέκεται στην υπόθεση.


Δημοσιογραφικές πληροφορίες και ρεπορτάζ επισημαίνουν πως μια παρουσιάστρια που σχετίζεται στενά με τον παρουσιαστή που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση και ακόμη μία από διαφορετικό κανάλι είχαν επαφές με το κύκλωμα των ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε στα νότια προάστια.


Επιπλέον, έντονα ακούγεται και το όνομα πασίγνωστου δημοσιογράφου, ενώ τα τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και αρνούνται οποιαδήποτε σχέση με το κύκλωμα.


Να σημειωθεί ότι η αστυνομία έφτασε στο όνομά του παρουσιαστή (ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει καταθέσει αυτοβούλως στον εισαγγελέα) ύστερα από συνεργασία με την ΕΥΠ, τα μηχανήματα της οποίας κατέγραφαν όλες τις κλήσεις από και προς τα τηλέφωνα  των μελών της σπείρας.


Για την ακρίβεια, από το κινητό του παρουσιαστή έγιναν δύο κλήσεις στις 14/1 και στις 17/3 στις οποίες ζητούσε από τον εγκέφαλο του  κυκλώματος από δύο εισιτήρια.


Με τον όρο «εισιτήρια», οι αρχές έχουν φτάσει στο συμπέρασμα ότι η σπείρα εννοούσε το είδος του ναρκωτικού -εν προκειμένω την κοκαΐνη-, ενώ η ποσότητα των… «εισιτηρίων» αντιστοιχούσε στην ποσότητα των ναρκωτικών που ήθελε να αγοράσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X