GREEK REPORTERS: Coca-Cola: Η Ελλάδα θα τα καταφέρει! Θα ξεπεράσει την κρίση!

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Coca-Cola: Η Ελλάδα θα τα καταφέρει! Θα ξεπεράσει την κρίση!



Βέβαιος ότι η Ελλάδα τελικά θα ξεπεράσει την κρίση, εμφανίστηκε ο
πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Coca Cola Company, Μουχτάρ Κεντ.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του διεθνές επιχειρηματικό συνέδριο, με θέμα: «Leadership Against Crisis: Public-Private Cooperation for Growth», που πραγματοποιείται από σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Κεντ ανεφερόμενος στην οικονομική κρίση, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση.
Ο επικεφαλής της μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας αναφέρθηκε στον ελληνικό πολιτισμό και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει η χώρα, ενώ υπογράμμισε ότι οι Ελληνες έχουν βιώσει άγχος και δυσκολίες, περισσότερο από όσο τους αναλογούσε.
Απευθυνόμενος στους Ελληνες τους ζήτησε «να κρατούν ψηλά το κεφάλι, ακόμα και σ΄ αυτή τη δύσκολη συγκυρία». «Δεν έχω μπροστά μου μια κρυστάλλινη σφαίρα, για να μπορώ να πω τι θα συμβεί στην Ελλάδα, αλλά μπορώ να πω το εξής: ο χρόνος περνάει, οι αλλαγές έρχονται, τα σύννεφα διαλύονται, και εμφανίζονται δρόμοι που οδηγούν μπροστά», συνέχισε, στέλνοντας το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας.
Αναφερόμενος στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Coca Cola Company στην Ελλάδα, είπε ότι η πολυεθνική εταιρία επένδυσε, τα δύο τελευταία χρόνια, 160 εκατομμύρια ευρώ και απευθυνόμενος στους επιχειρηματίες τους παρότρυνε, μεταξύ άλλων, να αναζητήσουν τρόπους ανάπτυξης και να υποστηρίξουν την εκπαίδευση. «Όσον αφορά το μέλλον της Coca Cola στην Ελλάδα, η δέσμευσή μας προς αυτή τη χώρα, τους καταναλωτές, τους πελάτες και τους άλλους συνεργάτες, είναι ακλόνητη», είπε ο επικεφαλής της πολυεθνικής.

πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X