GREEK REPORTERS: Δεν βάζει μυαλο ο Βρυκόλακας!!! Ξανά ζευγάρι Robert Pattinson-Kristen Stewart;

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν βάζει μυαλο ο Βρυκόλακας!!! Ξανά ζευγάρι Robert Pattinson-Kristen Stewart;



Οι φήμες μιας πιθανής επανένωσης του απατημένου Robert Pattinson και της μοιχαλίδας Kristen Stewart φαίνεται πως σύντομα θα επιβεβαιωθούν, αφού το ζευγάρι συναντήθηκε στο Λος Άντζελες το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Έπειτα από τρία χρόνια σχέσης ο 26χρονος Robert χώρισε την 22χρονη σύντροφό του όταν έγινε γνωστό ότι τον απάτησε με τον σκηνοθέτη της ταινίας Snow White and the Huntsman, Rupert Sanders.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που το κινηματογραφικό ζευγάρι βρικολάκων συναντήθηκε μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τη δημοσίευση φωτογραφιών της Stewart με τον 41χρονο σκηνοθέτη, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών. Δημοσιεύματα του ξένου Τύπου αναφέρουν ότι έχουν βρεθεί αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα, ενώ οι φίλοι τους ισχυρίζονται ότι είναι ξανά μαζί.

Η Kristen είχε κάνει ξεκάθαρο στην απολογία της ότι τον αγαπάει και τον θέλει πίσω: «Το στιγμιαίο λάθος μου έβαλε σε κίνδυνο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου, τον άνθρωπο που αγαπώ και σέβομαι περισσότερο, τον Rob. Τον αγαπώ, τον αγαπώ, ζητώ συγνώμη».

«Προσπαθούν να τα ξαναβρούν», δήλωσε στο περιοδικό Us Weekly άτομο από το περιβάλλον των δύο ηθοποιών. «Ο Rob είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της».

nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X