GREEK REPORTERS: Χρυσή Αυγή: "Επίθεση" στον Μανώλη Γλέζο

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Χρυσή Αυγή: "Επίθεση" στον Μανώλη Γλέζο


Χρυσή Αυγή: "Επίθεση" στον Μανώλη Γλέζο
Η Χρυσή Αυγή τώρα στο στόχαστρο έθεσε τον Μανώλη Γλέζο, την ιστορική προσωπικότητα της αντίστασης κατά των Γερμανών, αλλά και της αριστεράς.


Στην επίσημη ιστοσελίδα φιλοξενείται άρθρο του συνταξιούχου εκπαιδευτικού Γ. Δημητρακόπουλου ο οποίος στο κείμενο του με τίτλο:

«Ο ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΣ ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΥ Μ. ΓΛΕΖΟΥ» αναφέρει μεταξύ άλλων ότι είναι μεγάλο ψέμα ότι ο Γλέζος κατέβασε την γερμανική σημαία από την Ακρόπολη.

«Πιθανολογώ, ότι ο αμετανόητος νοσταλγός του «πατερούλη» (Στάλιν), του Χότζα και άλλων «αστέρων» του εγκληματικού κομμουνιστικού πανθέου, βρίσκει την ευκαιρία -τώρα που έρχεται η 28η Οκτωβρίου- να μας υπενθυμίσει τον ψεύτικο «ηρωισμό» του. Το έχω αναφέρει στο παρελθόν και με την ευκαιρία το επαναλαμβάνω και τώρα: είναι τεράστιο ΨΕΥΔΟΣ ότι ο Γλέζος κατέβασε την γερμανική σημαία από την Ακρόπολη! Και εξηγούμε: ο Γλέζος ισχυρίζεται ότι μαζί με τον Απ. Σάντα εισήλθαν νύχτα στον Ιερό Βράχο και κατέβασαν την «μισητή σβάστικα» που υποτίθεται πως κυμάτιζε στον ιστό της. Όμως, αυτό ήταν αδύνατον! Διότι, όλοι οι στρατοί του κόσμου κάνουν έπαρση σημαίας τις πρωινές ώρες και υποστολή με την δύση του ηλίου. Αποκλείεται, λοιπόν, ο γερμανικός στρατός της εποχής εκείνης να μην είχε υποστείλει την σημαία. Άρα, οι Γλέζος και Σάντας ανέβηκαν ανενόχλητοι στην αφύλακτη Ακρόπολη την νύχτα και αφήρεσαν (έκλεψαν) την γερμανική σημαία από κάποιο κουτί, εντός του οποίου ήταν τοποθετημένη και διπλωμένη. Που είναι, λοιπόν, ο ηρωισμός των;».

Εχθές επίθεση στους Μανώλη Γλέζο και Κωνσταντίνο Μητσοτάκη με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, απαντώντας ουσιαστικά στα όσα είχε πει ένα 24ωρο νωρίτερα ο Μ.Γλέζος.

Ολόκληρη η δήλωση:

«Τιμή μας και καμάρι μας να μας υβρίζει ένας Γλέζος. Ο Γλέζος έβγαλε για άλλη μια φορά όλη του τη χολή εναντίον του Ελληνικού Εθνικισμού.

» Δεν τιμάω και δεν έχω σε καμία υπόληψη τον υμνητή του Χότζα, τον καταδικασμένο από την ελληνική δικαιοσύνη εγκληματία Σταλινικό Μανώλη Γλέζο. Οι κυβερνώντες υπουργοί και βουλευτές της χαζοχαρούμενης αστικής ελαφροδεξιάς τον γλείφουν και μέσα στο Κοινοβούλιο.

» Το δυστύχημα είναι ότι αυτός ο εσχατόγερος όπως και ο εσχατόγερος της Δεξιάς Κώστας Μητσοτάκης θα κηδευτούν με λεφτά που θα πληρώσει ο Ελληνικός λαός (δημοσία δαπάνη).»

madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X