GREEK REPORTERS: Γυρίσματα της ταινίας «Love in the end» στη Ρόδο (pics+vid)

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Γυρίσματα της ταινίας «Love in the end» στη Ρόδο (pics+vid)



Μέρος των γυρισμάτων της ταινίας "Love in the end" που θα προβληθεί από την Lacta και την ODEON στις 14 Φεβρουαρίου 2013 στους κινηματογράφους, πραγματοποιήθηκαν στο νησί της Ρόδου σε κάποιες από τις μαγευτικές τοποθεσίες του νησιού όπως το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, την οδό Ιπποτών και τις Πηγές Καλλιθέας. 


Η lacta συνεχίζει την παράδοση του "Love at first site" και του "Love in Action", η Lacta κάνει αυτή τη φορά μια μεγάλου μήκους ταινία, με πρωταγωνιστές τους Λεωνίδα Καλφαγιάννη στο ρόλο του Παύλου, ανθυποπλοίαρχου του εμπορικού ναυτικού και την Τζωρτζίνα Λιώση στον ρόλο της νεαρής Κατερίνας, σε κρουαζιέρα στη Κωνσταντινούπολη, με την οικογένειά της. 

Το σενάριο βασίζεται σε τρεις ιστορίες ανεκπλήρωτου έρωτα που επιλέχτηκαν από τις εκατοντάδες που έστειλε το κοινό, προκειμένου η Lacta να τους δώσει το happy end που ποτέ δεν είχαν! Οι διάφορες εκδοχές μάλιστα που έδωσε το κοινό μέσα από τα εκατοντάδες μηνύματά του, υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα της Lacta στον σύνδεσμο http:// www.loveintheend.gr ενώ νέα από τα γυρίσματα καθώς επίσης και φωτογραφίες αυτών, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δουν στην σελίδα της Lacta στο Facebook. 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ 
Η lacta δίνει happy end στους δικούς σας ανεκπλήρωτους έρωτες. Η κινηματογραφική ταινία που θα βγεί στις κινηματογραφίκες αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου είναι βασισμένη σε ιστορίες ανεκπλήρωτου έρωτα που το κοινό διαμόρφωσε μέσα από τις δικές του εκδοχές στα μηνύματα που έστειλε αλλά και τα like που έλαβε η κάθε εκδοχή προκειμένου η δημοφιλέστερη εκδοχή να ενταχθεί στην ιστορία! 

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Βασίλης Κεχαγιάς και στην κάμερα ο Γιώργος Παπανδρικόπουλος. Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις ιστορίες του κοινού στο http://www.loveintheend.gr/ και να μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα από τα γυρίσματα, μέσα από τη σελίδα της Lacta στο facebook.


Γυρίσματα της ταινίας «Love in the end» στη Ρόδο


Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης και η Τζωρτζίνα Λιώση, σε μια χαρακτηριστική σκηνή του Love in the end.







Ο Νίκος Γαλανός, εμφανίζεται σε έναν ρόλο έκπληξη, στο Love in the end.


Η Τζωρτζίνα Λιώση, σε μια σκηνή της ταινίας.


Η Τζωρτζίνα Λιώση με την Εμμανουέλα Αλεξίου


O μικρός Βασίλης Γαλαίος, στο ρόλο του αδερφού της πρωταγωνίστριας


Μια χαρακτηριστική σκηνή από την πρώτη ιστορία του Love in the end.


Κατερίνα + Παύλος σε μια ρομαντική βόλτα


Ο Νίκος Γαλανός, φέρνει αύρα από το παλιό Ελληνικό σινεμά


Love in the end. 14 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X