GREEK REPORTERS: Τρίτη φορά μπαμπάς ο Σάκης Ρουβάς!

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Τρίτη φορά μπαμπάς ο Σάκης Ρουβάς!


Τρίτη φορά μπαμπάς ο Σάκης Ρουβάς!
Γέννησε σήμερα στο μαιευτήριο ΛΗΤΩ η Κάτια Ζυγούλη, τη δεύτερη κόρη της και ο Σάκης Ρουβάς δηλώνει ο
πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη Γη.

Το πρωί στις 10:00 η Κάτια Ζυγούλη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, στο μαιευτήριο «Λητώ», με προγραμματισμένο ραντεβού για καισαρική. Φυσικά, ο Σάκης Ρουβάς ήταν στο πλευρό της συζύγου του και βιντεοσκόπησε λεπτό προς λεπτό τον τοκετό, όπως έχει κάνει άλλωστε και με τα δύο προηγούμενα παιδιά του.


Χθες το απόγευμα, ο γυναικολόγος της Κάτιας, Ελπιδοφόρος Δουράτσης, εξέτασε για τελευταία φορά την έγκυο και διαπίστωσε πως η «χαρμόσυνη» στιγμή ήταν πολύ κοντά.

Αυτό είναι το τρίτο παιδί για την Κάτια Ζυγούλη και τον Σάκη Ρουβά. Έχουν την Αναστασία και τον Αλέξανδρο...

Η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα στην εκπομπή της σχολίασε πως δεν το περίμενε από το Σάκη να αποκτήσει τόσο μεγάλη οικογένεια, και τόνισε πως ο ρόλος του οικογενειάρχη πολύ του πάει. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, από το πάνελ, ανέφερε πως το όνομα της νεογέννητης μικρής έχει ήδη αποφασιστεί, μάλιστα το είπε και στον αέρα: θα ονομαστεί Αριάδνη!

Όσο για τα γενέθλιά της, θα τα γιορτάζει με δύο ημέρες διαφορά από τον Σάκη, του οποίου είναι στις 5 Ιανουαρίου!
Η συγκινητική δήλωση του τρισευτυχισμένου μπαμπά:

"Το ωραιότερο δώρο γενεθλίων ήρθε δύο μέρες νωρίτερα για μένα. Η δεύτερή μου κόρη είναι εδώ και είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Κάτια, σ' ευχαριστώ", έγραψε ο Σάκης Ρουβάς στο τουίτερ του.


e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X