GREEK REPORTERS: Τι είπε ο Justin Bieber για τον φωτογράφο που σκοτώθηκε για ένα "κλικ" του

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Τι είπε ο Justin Bieber για τον φωτογράφο που σκοτώθηκε για ένα "κλικ" του



Ένας 29χρονος paparazzi έχασε τη ζωή του, ενώ προσπαθούσε να τραβήξει φωτογραφίες του Justin Bieber στην ολόλευκη Ferrari του.
Η Ferrari σταμάτησε και ο φωτογράφος στάθηκε στη μέση ενός δρόμου ταχείας κυκλοφορίας για να τραβήξει τις πολυπόθητες φωτογραφίες. Για κακή του τύχη όμως διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 69χρονη τον χτύπησε και τον τραυμάτισε θανάσιμα.
"Ηταν πολύ δύσκολο να τον δει η οδηγός", είπε ο Charles Walton, ντετέκτιβ στο αστυνομικό τμήμα του Los Angeles.
 
Η τραγική ειρωνεία είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του Associated Press, δεν ήταν καν ο Justin Bieber ο οδηγός της λευκής Ferrari, αφού την είχε δανείσει σε κάποιο φίλο του.
Το συμβάν έφερε ξανά στην επικαιρότητα τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι paparazzi, οι οποίοι διακινδυνεύουν πολλές φορές τη ζωή τους για μια φωτογραφία.
Πολλοί  celebrities έσπευσαν να σχολιάσουν στο Twitter το γεγονός: "Eίναι άδικο να προσπαθούν να γεμίσουν ενοχές τον Justin! Ήταν αναμενόμενο να συμβεί. Η μαμά σου όταν είσαι μικρός σε μαθαίνει να μην παίζεις στο δρόμο. Το χάος που προκαλούν οι paparazzi που συμπεριφέρονται ανόητα δεν επιτρέπει σε κανένα να κάνει ασφαλείς επιλογές", έγραψε η Miley Cyrus.
O ίδιος ο Bieber σε ανακοίνωσή του είπε ότι οι προσευχές του είναι μαζί με την οικογένεια του φωτογράφου, αλλά τόνισε ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει η νομοθεσία που αφορά τους paparazzi. "Ελπίζω αυτή η τραγωδία να αποτελέσει το έναυσμα να αλλάξει η νομοθεσία για  να προστατεύσει τις ζωές και την ασφάλεια των διασήμων, των αστυνομικών, των αθώων περαστικών αλλά και των ίδιων των φωτογράφων", είπε ο τραγουδιστής.

cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X