GREEK REPORTERS: Σε ποιους θα δίνεται δωρεάν ρεύμα

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Σε ποιους θα δίνεται δωρεάν ρεύμα



Ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Μανιάτης δεσμεύθηκε ότι δεν θα κόβεται το ρεύμα σε όσους
αποδεδειγμένα δεν μπορούν να πληρώσουν. Είπε επίσης ότι θα υπάρχει έκπτωση έως 70% στη ΔΕΗ για τους χώρους των κοινωνικών δομών της εκκλησίας, των δήμων και των ΜΚΟ.

Μιλώντας στο ΑΝΤ1, ο υπουργός Περιβάλλοντος ανακοίνωσε, την παροχή δωρέαν ηλεκτρικού ρεύματος, για τους δικαιούχους του κοινωνικού τιμολογίου, για τις διπλάσιες ημέρες από όσες καταγραφούν υπερβολική χρήση τζακιού και αύξηση της αιθαλομίχλης, προκειμένου να περιοριστεί το φαινόμενο, αφού όπως είπε επιβαρύνει την υγεία του ανθρώπου και ταυτόχρονα δημιουργεί τεράστιο πειρβαλλοντολογικό πρόβλημα. 


«Θα δίνουμε ηλεκτρικό ρεύμα με πολύ μεγάλη έκπτωση έως 70% σε όλες τις κοινωνικές δομές της Εκκλησίας, των δήμων και της κοινωνίας των πολιτών. Θα πρέπει να είναι ενταγμένοι, να υπάρχει μια οργάνωση σε αυτό το πράγμα. Εκτιμούμε ότι πρέπει να είναι πάνω από 2.000- 3.000 αυτές οι δομές, διότι πραγματικά η εικόνα που έχουμε από όλη την Ελλάδα είναι ότι υπάρχουν πολλές ομάδες συνανθρώπων μας που χωρίς δημοσιότητα παρέχουν αλληλεγγύη με πολύ ανθρωπιά. Είναι και τα κοινωνικά συσσίτια και τα κοινωνικά παντοπωλεία και τα κοινωνικά φαρμακεία, όλες αυτές οι δομές» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X