GREEK REPORTERS: Γούνινο πανωφόρι: Πώς να φορέσεις το must have κομμάτι με 4 στυλ

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Γούνινο πανωφόρι: Πώς να φορέσεις το must have κομμάτι με 4 στυλ

Γούνινο πανωφόρι: Πώς να φορέσεις το must have κομμάτι με 4 στυλ
Το  top trend της χρονιάς υπόσχεται να σου χαρίσει απαράμιλλο στυλ ενώ ταυτόχρονα σε
κρατάει ζεστή ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Εμπνεύσου από τις fashionistas και μάθε πώς να φορέσεις το απόλυτο χειμερινό κομμάτι με 4 διαφορετικά στυλ.

Ανδρόγυνο λουκ:
Ετοιμάσου για το γραφείο και ανάδειξε ακόμα και το πιο κλασσικό στυλ επενδύοντας στην αγορά μιας οικολογικής γούνας. Το κλασσικό κοστούμι, ένα παντελόνι σε Α γραμμή, και ένα χαλαρό τοπ αποκτούν glamorous χαρακτήρα με τη βοήθεια του top trendy κομματιού. Αποθέωσε το σύνολο με oxford φλατ παπούτσια ή τις κλασσικές μαύρες γόβες σου. Ένα καπέλο, statement αξεσουάρ, printed φουλάρια, δίνουν ακόμα περισσότερο στυλ στη συνολική σου εμφάνιση. 


Boho style:
Αν είσαι λάτρης του bohemian  λουκ, σίγουρα ένα οποιοδήποτε γούνινο κομμάτι δεν θα πρέπει να λείπει από τη χειμερινή γκαρνταρόμπα σου. Είτε επιλέξεις ένα γιλέκο, ή ένα κοντόμεσο γούνινο πανωφόρι, ξέχνα τα εφαρμοστά ρούχα και πόνταρε σε αξεσουάρ.
Ένα oversized πουλόβερ με ένα κολάν, ένα αέρινο κοντό φόρεμα με οπάκ καλσόν και ankle boots  ή ακόμα και μια μακριά φούστα, ταιριάζουν τέλεια με οποιοδήποτε κομμάτι, όταν θέλουμε να υιοθετήσουμε το τέλειο χειμερινό boho outfit.
Πόνταρε σε αξεσουάρ σε χέρια και λαιμό αλλά και σε cozy φουλάρια και κασκόλ για να δώσεις έξτρα πόντους στυλ ακόμα και στην πιο casual εμφάνιση.  


Sporty Chic:
Ποιος είπε ότι η γούνα είναι αποκλειστικό κομμάτι μιας επίσημης εμφάνισης; Φόρεσε το δερμάτινο κολάν σου, το leather τζάκετ και τα super trendy sneakers και ανάδειξε το πιο απλό outfit ποντάροντας σε ένα εντυπωσιακό γούνινο πανωφόρι και μια oversized τσάντα. 


Mix & Match:

Αν οι τολμηροί συνδυασμοί είναι το φόρτε σου, ταίριαξε το γούνινο κομμάτι με μια μάξι φούστα σε έντονο χρώμα ή ένα κολάν ή τζιν με prints. Ένα ζευγάρι περίτεχνα-εκκεντρικά παπούτσια σε ζωηρές αποχρώσεις θα δώσουν μια funky νότα σε ένα σύνολο που σίγουρα δεν θα είναι βαρετό!

faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X