GREEK REPORTERS: Ζημιές στη Μεσσηνία από τη βροχή- Χάλασαν οι δρόμοι

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Ζημιές στη Μεσσηνία από τη βροχή- Χάλασαν οι δρόμοι


Ανοιξε η γη κάτω από τα πόδια τους στη Μεσσηνία -Ζημιές σε δρόμους από τη βροχή
Οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών προκάλεσαν μεγάλα προβλήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας, όπου οι κάτοικοι είδαν να...
ανοίγει η γη κάτω από τα πόδια τους.

Σοβαρό πρόβλημα υπάρχει στο δρόμο Αριστομένη- Μηλιώτη, όπου υπάρχει καθίζηση οδοστρώματος και η αυτοψία των μηχανικών οδήγησε στο συμπέρασμα πως αυτό οφείλεται στις βροχές, αν και πρόβλημα για προβληματικό σημείο, καθώς το φαινόμενο έχει επαναληφθεί στο παρελθόν.

Επιπλέον, στον επαρχιακό δρόμο Μεσσήνη - Στρέφι έχει υποστεί ζημιά η γέφυρα κι έχει εγκατασταθεί εργολαβία από την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας για αποκατάσταση της ζημιάς, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία προκειμένου να σταθεροποιηθεί πλήρως το οδόστρωμα. Επίσης, έχουν διαπιστωθεί ζημιές στον δρόμο Ριζόμυλος - Πύλος λίγο πριν την είσοδο της Πύλου και στο δρόμο Αμπελόφυτο - Χώρα, λίγο πριν την είσοδο της Χώρας, όπου θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες.

Εξαιτίας όλων αυτών ξεκίνησε αυτοψία σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο του νομού, προκειμένου να εξεταστεί η κατάσταση του οδοστρώματος.




iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X