GREEK REPORTERS: Αντίνοος Αλμπάνης: «Είμαι ερωτιάρης, φλερτάρω καθημερινά με την Δούκισσα»

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Αντίνοος Αλμπάνης: «Είμαι ερωτιάρης, φλερτάρω καθημερινά με την Δούκισσα»

«Η Δούκισσα και η Ντορέττα είναι πολύ όμορφες και ταλαντούχες γυναίκες και εμένα το ταλέντο με ελκύει»
, λέει ο Αντίνοος Αλμπάνης και παραδέχεται ότι φλερτάρει καθημερινά με την Δούκισσα, την ώρα που πρωταγωνιστεί και με τις δύο στην παράσταση «Τρωικός Πόλεμος»!
Οι φήμες θέλουν τον γοητευτικό ηθοποιό να υπήρξε σύντροφος της Ντορέττας Παπαδημητρίου, με την οποία χώρισε αρκετούς μήνες πριν τα δημοσιεύματα τον «χρίσουν» νέο έρωτα της Δούκισσας Νομικού.
«Ερωτικά θα μπορούσα να δω ακόμη και τις πέτρες. Είμαι ερωτιάρης. Ενδεχομένως, να μπορούσα να δω την Δούκισσα και ερωτικά», λέει ο Αντίνοος και παραδέχεται ότι... την φλερτάρει καθημερινά, όχι ως Αντίνοος, αλλά ως Πάρης, στην θεατρική παράσταση!
Όσο για την Ντορέττα Παπαδημητρίου;
«Είναι ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος και πολύ καλή συνεργάτιδα. Είναι ευλογία να δουλεύεις μαζί της, γιατί έχει τρομερό χιούμορ και κάνει τα πράγματα να φαίνονται πιο εύκολα. Ίσως φταίει και το μαμαδίστικο φίλτρο που διαθέτει και θέλει όλοι γύρω της να περνάνε καλά, να μην στεναχωριούνται και να μην αγχώνονται», λέει.
«Θεωρώ ερωτεύσιμες και τις δύο. Είναι τόσο διαφορετικές που είναι κρίμα να τις συγκρίνουμε», καταλήγει ο Αντίνοος, που μπορεί οι φήμες να τον θέλουν με μία από τις δύο, αλλά εκείνος μάλλον δεν είναι με καμία από τις δύο. Ή μήπως είναι;


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X