GREEK REPORTERS: Η Χριστίνα Πολίτη αποκαλύπτει το παρασκήνιο για τις σχέσεις στο πρωινό Ant1

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Η Χριστίνα Πολίτη αποκαλύπτει το παρασκήνιο για τις σχέσεις στο πρωινό Ant1


Σήμερα η Χριστίνα Πολίτη ήταν καλεσμένη στη «Μεσημεριανή Μελέτη» και
μίλησε για το Πρωινό ΑΝΤ1.

«Τώρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Στην πρόβα είχα ένα ρόλο και στην πρώτη εκπομπή μίλησα δύο δευτερόλεπτα. Δεν μπορώ να πω ότι αυτό δεν έγινε. Δεν μπορώ να σου πω ότι ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη που μίλησα δύο δευτερόλεπτα την πρώτη μέρα. Έμεινα ψύχραιμη γιατί έβλεπα ότι προσπαθούσαν να στήσουν το πρωινό. Εφόσον είδα πού πήγαινε το πράγμα ήθελα να προστατεύσω τον εαυτό μου, να κάνω όσο καλύτερα μπορώ τη δουλειά μου και είπαμε να πηγαίνω δυο φορές της εβδομάδα», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Και τόνισε: «Και το Πρωινό ΑΝΤ1 δεν πάει τόσο χάλια. Είναι δύσκολη ζώνη. Δεν μπορώ να πω ότι ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι μοναδικός γιατί λέει ένα θέμα και σου πετάει μια ατάκα και είναι αυτό που λες εσύ από το σπίτι σου. Δεν είναι τυχαίο που κάνει 40αρια. Ο Χρήστος Φερεντίνος όμως έχει άλλη προσωπικότητα. Ο Χρήστος είναι εξαιρετικός παρουσιαστής και ήταν και ένας λόγος που πήγα στην εκπομπή», είπε.
Η δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο star ότι πίσω από τις κάμερες το κλίμα είναι πολύ θερμό και ότι κάνει παρέα με όλους.

πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X