GREEK REPORTERS: Γνωστός παρουσιαστής: "Έφτασα στο όριο να μην έχω να φάω"

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Γνωστός παρουσιαστής: "Έφτασα στο όριο να μην έχω να φάω"



«Αυτές οι εποχές έχουν περάσει. Τα χρήματα είναι παρόμοια με όσα
παίρνει όλος ο κόσμος. Απλά σε εμάς το πρόβλημα είναι ότι πληρωνόμαστε πολύ πιο αργά και τα παίρνουμε μαζεμένα, ενώ οι υπόλοιποι εργαζόμενοι τα παίρνουν κάθε μήνα και σπαστά. Αυτό είναι ακόμα πιο δύσκολο γιατί κάνεις κακή διαχείριση αν παίρνεις ένα ποσό σε μία στιγμή. Είναι και πιο εύκολο να το φας», λέει χαρακτηριστικά o Σάββας Πουμπιουρας  στο «Tv Weekly»  εξηγώντας πως όσοι εργάζονται  στην τηλεόραση δεν είναι εκατομμυριούχοι.

Ο Σάββας παραδέχεται πως έχει υπάρξει περίοδος που έφτασε στο όριο του να μην έχει να φάει. «Έχω φτάσει .Πιο παλιά για ένα -δύο χρόνια που δεν δούλευα. Ήταν δύσκολα. Αναγκάστηκα να μένω στους γονείς μου». Ψυχολογικά αισθανόταν «Όπως ο κάθε άνθρωπος που δεν έχει χρήματα και δυσκολεύεται. Αλλά το πάλεψα. Έψαξα δουλειά και ξεκίνησα και πάλι να χτίζω σιγά σιγά τα πράγματα και να κάνω τις οικονομίες μου».

Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό του η ιδέα να φύγει από την Ελλάδα, αφού όπως λέει πως την αγαπά και θέλει να μείνει εδώ! Τώρα είναι καλά, χαμογελά και δεν του λείπει τίποτα από τη ζωή του.
Ο κόσμος τον συμπάθησε μέσα από την εκπομπή «μες στην καλή χαρά» με τη Ναταλία Γερμανού και τη Σίσσυ Χρηστίδου. Όσο για το αν τον έβγαλε στην τηλεόραση η Σίσσυ ισχυρίζεται πως « Δεν με πήρε η Σίσσυ και με έβγαλε, ούτε με ήξερε. Μία ομάδα ανθρώπων -όπως γίνεται με όλους τους ανθρώπους που βγαίνουν στην τηλεόραση- σε προτείνει . Η Σίσσυ όταν με προτείνανε είπε Οk! Ναι, μου φαίνεται ωραίος τύπος».

Κρατάει ακόμα επαφές με την ομάδα της εκπομπής αλλά δεν έχει την επικοινωνία που αντιστοίχως έχει με τους κολλητούς του.

Όσο για το αν είναι ερωτευμένος αυτό το διάστημα, δηλώνει πως δεν είναι και πως δεν θέλει να παντρευτεί, καθώς πιστεύει «ότι δεν χρειάζεται κανένα πιστοποιητικό για να θεσπίσει και να ορίσει ότι ένα ζευγάρι θα μείνει για πάντα μαζί και θα γουστάρει ο ένας τον άλλον».


Δείτε το βίντεοεδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X