GREEK REPORTERS: Η μισή showbiz διασκέδασε στη Μαρινέλλα και τη Νατάσα Θεοδωρίδου Η μισή showbiz διασκέδασε στη Μαρινέλλα και τη Νατάσα Θεοδωρίδου!

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Η μισή showbiz διασκέδασε στη Μαρινέλλα και τη Νατάσα Θεοδωρίδου Η μισή showbiz διασκέδασε στη Μαρινέλλα και τη Νατάσα Θεοδωρίδου!




Φωτιά πήρε η χθεσινή βραδιά στη Θεσσαλονίκη αφού

 δεν ήταν λίγοι οι επώνυμοι που βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν η Μαρινέλλα και η Νατάσα Θεοδωρίδου στη Θεσσαλονίκη για να διασκεδάσουν.

Ανάμεσά τους οι συντελεστές της παράστασης «Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης» όπως η Βίκυ Σταυροπούλου και η Σμαράγδα Καρύδη αλλά και η κόρη της πρώτης, η Δανάη Μπάρκα. Στο ίδιο τραπέζι ήταν και ο Αντίνοος Αλμπάνης με την Ντορέττα Παπαδημητρίου αλλά και ο Θοδωρής Αθερίδης με την Γωγώ Μπρέμπου που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για τη δική τους παράσταση. Η Σμαράγδα Καρύδη έδειχνε να έχει μεγάλα κέφια ενώ η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Αντίνοος Αλμπάνης έδειξαν να το καταδιασκεδάζουν, όμως έφυγαν από το νυχτερινό κέντρο γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα. Όσο για τους υπόλοιπους έμειναν σχεδόν μέχρι το τέλος της βραδιάς, απολαμβάνοντας τις επιτυχίες των δύο ερμηνευτριών.

πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X