GREEK REPORTERS: O Shaq στηρίζει τον Howard

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

O Shaq στηρίζει τον Howard



Σίγουρος ότι δεν οι Miami Heat δεν θα είχαν κερδίσει τον τίτλο πριν από έξι χρόνια εάν ο Pat Riley δεν είχε αντικαταστήσει τον Stan Van Gundy δήλωσε ο Shaquille O' Neal και με αυτό τον τρόπο στήριξε τον Dwight Howard που ζητάει την αποπομπή του έμπειρου coach από τους Orlando Magic.


Μέχρι το trade deadline της 15ης Μαρτίου το Orlando ζούσε στους ρυθμούς του Dwight Howard. Θα επεκτείνει για άλλον ένα χρόνο το συμβόλαιό του ή θα τον παραχωρήσουν οι Magic για να μην τον χάσουν για το τίποτα το ερχόμενο καλοκαίρι; Τελικά ο έμπειρος πλέον center έμεινε στην ομάδα υπογράφοντας μέχρι το τέλος της σεζόν 2012-2013, όμως βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο από τη στιγμή που ο Stan Van Gundy δήλωσε στους εκπροσώπους του τύπου πως γνωρίζει ότι ο παίκτης του έχει ζητήσει την απόλυσή του.

Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν με τον general manager Otis Smith σε μια προσπάθεια να ρίξουν γέφυρες συμφιλίωσης, προσπάθησαν μετά την εντός έδρας ήττα από τους Knicks να χαμηλώσουν τους τόνους, όμως ο Howard βρίσκει έναν υποστηρικτή που μάλλον δεν θα περίμενε ότι κάποια στιγμή θα πάρει το μέρος του. Ο λόγος για τον Shaquille O' Neal, ο οποίος εξήγησε ότι "οι Heat δεν θα είχαν πάρει πριν από έξι χρόνια το πρωτάθλημα αν ο Pat Riley δεν είχε κάνει την κίνηση-ματ αντικαθιστώντας τον Stan Van Gundy".

O Shaq υποστήριξε ότι ουδέποτε ζήτησε την απόλυση του Van Gundy και στάθηκε στην οξυδέρκεια που διακρίνει τον Riley. "Ο Pat ήταν αρκετά έξυπνος για να δει ότι η ομάδα δεν απέδιδε όπως μπορούσε και ότι έπρεπε να αναλάβει τις τύχες της ένας άνθρωπος με καλό βιογραφικό" εξήγησε ο άλλοτε κυρίαρχος center του ΝΒΑ και συνέχισε λέγοντας ότι: "Γνωρίζαμε ότι ο Pat θα μας φτάσει μέχρι το τέλος, όπως κι έγινε. Μόλις ήρθε αρχίσαμε να παίζουμε σκληρά, πήραμε το πλεονέκτημα έδρας και μαζί το πρωτάθλημα. Αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί με τον Stan. Σας το λέω ξεκάθαρα. Δεν θα τα καταφέρναμε ποτέ με αυτόν στη θέση του head coach".

Η αλήθεια είναι πως ο O' Neal και ο Van Gundy δεν είχαν ποτέ καλές σχέσεις, οπότε είναι εύκολο να πει κανείς πως ο Shaq είναι προκατειλημμένος απέναντί του. Έστω κι έτσι, έχει την λύση για τους Magic. "Εγώ βλέπω ότι η ομάδα έχει διαλυθεί. Αν δεν θέλουν να καταστραφεί από τόσο νωρίς η σεζόν τους, πρέπει να κάνουν κάτι". Ποιο είναι αυτό: "Δεν ξέρω και δεν είναι δουλειά μου να τους κάνω υποδείξεις". Εντάξει κύριε Shaq, το καταλάβαμε ότι θέλετε να δείτε τον Stan Van Gundy να απολύεται...

Πηγή: nba.sport24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X